joi, 30 noiembrie 2006

Daca vrei sa fii iubit...iubeste! - Seneca

Alerg de aproape 2 saptamani , in jurul meu..si al lucrurilor care ma fac pe mine..sa fiu...eu. Aceleasi fete, aceleasi locuri..uneori ..imi indeplinesc mici placeri...refac aceleasi drumuri, zi de zi...uneori zambesc, nici eu nu stiu de ce, dar simt ca o fac cu tot sufletul. Ofer un zambet fiecarei din cele 3 persoane care tin la mine, cu adevarat.....with all my heart. "Otrava, caci e otrava inauntru, am distilat-o picatura cu picatura"am incercat sa am incredere in oameni..si sa imi pese..am ales sa vad partile pozitive si sa dau sanse...una..doua...poate prea multe....lista neagra se mareste considerabil...zi de zi...
Plein d’effets constiente,fiecare zi este condusa ca o partitura muzicala.Eu,surda..nu o mai aud.Ma iau numai dupa procesele cognitive...strict empirice....E greu sa poti sa descrii exact ceea ce simti...cand ai incredere in cineva..si acel cineva...te dezamageste.
“In viata sunt rani care, precum lepra, rod incet, in singuratate, sufletul si-l distrug”...

Cine nu m-a dezamagit inca...urmeaza s-o faca.

duminică, 26 noiembrie 2006

Gripata...

GRÍPĂ, gripe, s.f. Boală infecţioasă şi contagioasă, de natură virotică, localizată la nivelul aparatului respirator, care se manifestă prin stare generală proastă, febră, inflamaţia căilor respiratorii superioare, dureri musculare şi de cap etc
Aseadear, :sniff: , eu sunt bolnava [ vai ce imi place cum il pronunt, cu N - nazal ( aia care fac franceza cu Fojica stiu despre ce vorbesc) ] adica...BOLNÁV, -Ă, bolnavi, -e, adj., s.m. şi f. (Fiinţă) care suferă de o boală; (om) suferind(a), beteag....EU !Sufar de lene cronica [ da domne..e cronica..dar acum de ceva timp..parca s-a mai accentuat] , sufar de tristete[ don't have any idea] , sufar din cauza faptului ca nu-mi gasesc si eu "pletosul"...sufar ca nu ma mai duce placa video foarte bine...Am febra .37 cu 2 . Febra zilelor de vara...si a zilelor in care gaseam pe cineva sa strang in brate.Am nevoie de iarba...de o pajiste mareeeeeeee pe care sa stau intinsa...si sa am servetele langa mine sa imi suflu nasul [ actiune in curs de desfasurare].Si mai vreau ca maine sa nu fie luni si sa am 2 lucrari...la fizica si la istorie.De ce? ..pe langa faptul ca nu stiu nimic...nu ma duc nici la liceu...pentru ca am febra [ si pentru ca vreau sa ma joc NFS Carbon ].Imi cam vine sa renunt la tenta asta satiric-ironica...dar nu prea pot.Even when I'm sad...

si fluturii...
si...135...
si...eclerul cu ciocolata pe care nu pot sa-l mananc pentru ca imi este foarte rau.

"Fa din toate o sarbatoare si ramai cu cineva...poate un suflet pereche te va gasii!" [ chiar si gripata :) ]...

WTF , I mean...WTF !



"Simptomatic , idiosincrizia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si dissonant al obscuratismului incandescent de sorginte medievala,capsulind filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista."

Sa se faca analiza morfologica , sintaxa si comentariul literar.

In ziua de azi, profesorii se asteapta la cat mai mult din partea elevilor.Inteleg...dar partea cu "capsulind filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice..ma lasa perplexa. ce a vrut sa zica omu'/oama asta de fapt...sa incercam o traducere [ cu cuvintele- sinonim cele mai simple ] :



întâmplător,idiosincrizia[asta daca nu se refera la idiosincrasie= aversiune fata de unele alimente;cuvantul asta nu exista in dictionar] dilematica[ trebuie sa pun macar un acord ] isi reflecta uşurător ecourile confuze protoarmonice [deci nu exista...alte cuvinte inventate ] din spatele metafizicului pe jumatate nepotrivit al nestiintei inrosite de originile medievale,inchizand zacamantul apusului elementelor deosebite aluzive [ care fac iluzie la ceva] metempsihotic(e) [nu exista nici cuvantul asta , sau daca exista, DEXul meu nu a auzit de el ] ..[dar vai.doua cuvinte care insemana acelasi lucru...chiar daca nu il inteleg :TRANSMIGRÁŢIE s.f. (În unele credinţe religioase) Concepţie portivit căreia sufletul dintr-un corp ar trece, după moarte, în alt corp; metempsihoză . deci...metempsihotic(e) ..vine de la metempsihoza, care inseamna transmigratie ..got it? ] ale stiintelor oculte inspre girusul cerebral[creierul] interior ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape catre stiintele care se ocupa cu studiul complex al organismului fosil inspre inclinarea exemplelor de orientare catre trecut si idealizarea lui. Sa se faca analiza morfologica , sintaxa si comentariul literar.

Daca citesti boldurile, iese ceva.De fapt...nu iese nici atunci =)).


Deci, ori "elevii" aceia "sufereau" de grave metamorfozari ale creierului , si aria care gandeste [ care ieste dom'le !] era foarte extinsa [ deh! poate chiar zburau de la atata evolutie ] cu un IQ de mult peste limita SUPERIOARA, profesorii erau niste retarzi iar studentii...normal..au dat foaia goala...ori ...TEXTUL ERA LA CATERINCA . Daca imi cadea asa ceva la bac, ma duceam frumos la aia/ala care supraveghea si ii ziceam : Da-te-n pi**a matii ...reformulez :Avansati spre organu' genital al persoanei de gen feminin care v-a creat !Acum, credeti ce vreti =)) Eu cred ..ca nu am avut ce face la ora asta de am stat si de am tradus polologhia aia de cuvinte neintelese ..pardon...elevate.




Multumiri "domnului" Popescu Dan (dan1962p) pentru trimiterea textlui, si pentru ajutorul acordat la cautarea semnificatiei cuvintelor colorate :). Sa traiesti bah ! =))

sâmbătă, 25 noiembrie 2006

Carboning...




Nu am mai trecut de multicel pe aici.Motivul : NFS Carbon si lipsa de inspiratie. De fapt nu mi-am dat seama pana acum ca si faptul ca sunt obsedata de joculetzul asta este un posibil post de blog. Am renuntat la pletosi, la muzica, la concerte, la cafeaua din Han, chiar si la mancare[ori mersul la baie : ].Singurul lucru pe inca il mai fac e alergatul in parc.[ dar doar 15 min : ..ce sa fac ..striga jocu' acasa].Cum spuneam...imi tunez masina...o mazda RX 8....ma intre cu tot felul de fraieri, drifturi, de viteza, e captivant. E decat pentru oamenii care abia isi asteapta masina [ aka. eu] ...restul...intrceti-va la solitare. Ma rog. Sa schimbam subiectul.




Astazi am stat pe acasa [ am zis si de ce ] ..dar...mai mult am stat pentru mama.Helping her with all the cleaning. Am facut chiar si niste fursecuri [ yeah..eu /:) ].Toti au zis ca sunt grozave [ na..au gustat cate unul ca sa nu ma simt prost] ..dar..curios...nimeni nu mananca :)) .I wonder why =)) .Eh, ii inteleg.Sunt super gretoase. Tata , ca de obicei....mananca tot ce "gatesc" eu [ probabil se teme sa nu ma supar si sa nu mai fac nimic vreodata ] :))...si de data asta..a mai cerut altele...in plus...foarte multe. And he's really eating them. : ..intrebarea este urmatoarea :

Sunt bune? ..si ceilalti nu au tupeu sa manance...sau...Tata le mananca din obligatie? :



Sper doar..sa nu se aleaga cu vreo toxi-infectie alimentara :.






Atat domne..ca ma asteapta NFS-u , n-am timp :))

joi, 23 noiembrie 2006

13 Iunie.

Brigitta
Gemeni
13 Iunie
11:45
Bucuresti
07240712**
Lake of tears
Samael
Plete
Han
Cafeaua din Han
Bloc de schite
5B
Gerard Butler
Gone with the wind
Trandafirii albi
Fluturii
Negrul
Black Star
Pe Victor, fratele meu
Teatrul
Soarele
Zilele tarzii de toamna
Diminetile in parc
Sa pornesc masina
Mes Amis
Zen Creative
Guma plastica
Guma de mestecat de afine
Orarul de iarna
Cantemirul
Vinul fiert
Ciocolata calda
Margelele
Combinatia dungi - bile
Vama
Vama Veche
Iris - Vis pierdut
Franta si Italia
Brasovul, Poiana
Aia
Skateul de sub pat
Cronos
Caii...
Leul galben aka "Gogu"
Aurel si tigarile lui[ chiar daca nu mai fumez], i-am promis un Post, ma tin de cuvant!
Hartiile de 1$
Mirosul de "dentist"
Visele
Geaca de piele a "Adelinei"
Semnatura mea
Newton, rockerul meu spaniel auriu
Bulinele
Bratarile de piele
Gentile impletite
Coditele din Vama facute de "The Black Cat"
Club A
Mecu' de la Universitate si Romana
Facultatea de Stomatologie
Psihologia si geografia
Pauzele
Muzica rock
Roxette
Eu nemachiata
2Mai
Tanti maria
Maxi-taxi 2 Mai - Vama
Mirosul de Peste din Vama
Parul dupa o baie in mare
Hamsiile cu mujdei de pe plaja
Mama si Tata mancand clatite si hamsii in Vama
Phoenix
Berea "La pirati"
Richard Clayderman - Ballade pour Adeline
Limba Franceza
In-grid
Profa' de Psiho
Fostul prof' de Istorie
Piercurile in limba
Alergatul in parc
Blogul asta
Ceaiul cu fructe al mamei
Prajitura cu visine
Eclerul cu ciocolata
135 :)
Parul drept, lung si negru
Negrul mat. Negrul total.
...Pe mine :)

duminică, 19 noiembrie 2006

A person's a person, no matter how small...




9 luni impreuna...


Conception: Life Begins
Ziua 2 : celulele se divid
Saptamana 1 : grupare de celule care se prind de uter.
Saptamana 3 : incep sa se formeze partile fundamentale ale corpului [ de la creier si pana la degete ]
Saptamana 4 : PRIMA BATAIE DE INIMA.
[ o alta viata..un nou univers.]
Saptamana 7 : primele miscari.
Saptamana 11 : We can suck our thumb, make a fist, hiccup, sleep, dream, hear, feel, urinate and have tiny bowel movements :) [ trist]
Luna 9 : Watch out world. Here we come!

Dar de obicei...nu se ajunge aici...iar rezultatul este urmatorul :








Trist..prea trist. Pentru o clipa de fericire si neatentie se varsa lacrimi..si se distrug vieti.
"It's a poverty to decide that a child must die , so you can live as you want"

Nu sunt decat inca una care incearca sa aduca la cunostinta gravele urmari ale unor acte.Nu sunt decat acea persoana care spera ca va schimba lumea intr-o noapte...prin niste relatari. O bataie de inima..inseamna o viata. Dar e posibil ca 250-300 de cuvinte sa schimbe ceva. In bine.

sâmbătă, 18 noiembrie 2006

Placid


(.nr :indiferent, flegmatic, pasiv)


Scriu asta nu la rece.Incerc, putin ...dar foarte putin sa fiu lucida...
Stii senzatia aia….mergi pe strada..si te picura pe gat …e rece. A inceput sa ploua..si umbrela nu ai.Si ce?...devine apasator...de placut.Ai vrea sa fii ipocrit si sa nu-ti pese de nimic..si nimeni..si e trist..ca nu esti.E frumos sa poti vedea....dar parca vezi alfel....nu parca..sigur...vezi mai mult...mai mult decat toti ceilalti...greseala ta...cateodata doare sa stii ca intelegi mai multi decat ...restul.
Stii sentimentul ala...de..”gol” ? ..de...nepasare..si de...”nimic” ? ..Il simti in permananta...a devenit apasator..de...dureros.Vrei sa fii ipocrit si sa nu iti pese ...si trist...este ca...nu esti...e frumos sa vezi ....nici nu stii ce vezi....paradoxal...nu? vorbe fara noima...Sa nu imi zici..ca...iti pasa..tie!


...stii ...de fapt..ma stii pe mine? Sunt contiinta ta....placida si prea nepasatoare..fals de nepasatoare.Sunt o stare, o imagine de...mai bine.

Vrei soare, soare iti dau...


Sambata 11 Noiembrie 2006, ma trezesc la 9:00 pentru ca in doua ore am meditatii[da, 1 ora imi ia sa ma pregatesc (dressing and put the fucking no make-up :)) )..nu,nu sunt nici narcisista si nici complexata astefel incat sa ma acopar cu o plapuma de farduri..am doar...Grija de mine :)]. Inglish lesanz :).II intreb pe ai mei daca ma lasa sa merg la concertul Iris cu Felicia Filip..curios..nu au nimic de obictat, in plus.."cand nu te-am lasat noi?! ". OK...cobor si merg spre statie. 135 intarzie ca de obicei, dar nu e nicio graba, afara e SOARE :). Si se instaleaza un sentiment din asta de fericire, dar si de nenoroceala acuta pentru ca nu am NICIUN chef de 3 ore de meditatii...in 135 primesc un telefon [ de la profa de engleza...] ..care imi zicea ca de ce intarzii [ WTF , I mean...WHAT THE FUCK , era 10:20 .] Uitase ca schimbasem ora...in fine. Totul se rezolva. Ajung acolo, cu inima putintel stramtorata intru in casa. Catelul navaleste pe mine [ o boxerita foarte smecherasa..9da, stiu.."smecher" = Care se orientează cu pricepere în orice situaţie, trăgând foloase; viclean; hâtru; şiret (www.dexonline.ro) ...asta e, am mai multe ticuri :P...nu pot sa nu le folosesc :) ]...macar ea mai aduce o raza de uitare la gandul ca o sa fiu frecata [ la figurat ] ...timp de 3 ore cu gramatica si pronuntie.
Si timpul se scurge, se scurge...Georgiana galateanu' farnoaga [pentru cunoscatori...retoroversiunile imi mananca din sanatate ] ....

I am....past tense, present continuous...ah..damn..si e abia 11:45....si se scurge, si se scurge...si aud .." Scumpa mea, atat pentru astazi,ne vedem data viitoare" ...I realllllly am lucky...:)


Ies de acolo, cumpar un "kit-kat" canceros de la magazin, asta dupa ce iau doua fumuri de "Kent 4" de la prietena mea...si bate soarele, ma apuca o dorinta din asta sa stau undeva si sa nu fac nimic, cu un creion si o foaie in mana...[eventual si guma ca nu sunt foarte stralucita ] ...Acasa...[ >:P ] ..mama destul de nervoasa [ pixu' meu...s-a spart o teava ..aka. "Noua ne place la bloc" de Nicu Ceausescu ]..ma pune sa dau cu aspiratorul.ASTA SI FAC pentru ca vreau sa ma duc la Samael. Ajunge tata acasa...are chef de niste caterinca..so..o scoate pe mama din starea aia naspa.Asadar, eu pot sa plec de acasa..trebuie sa ajung pe la Han sa-mi mai iau niste creioane..:).Ce urmeaza cand o sa vin acasa [ nu a observat ca am plecat..cred] ..o sa vedem :)) .


Cel putin...imi indeplinesc dorinta...o sa stau degeaba la soare.

Hai revino vara iar...


Stii serile de vara, in mintea mea...putin deformate...ideea de Vama , de un Club A, de putine plansete pentru ca lumea nu crede ce spui si au impresia ca esti beat sau drogat, de mica intentie de a salva Vama...chiar daca are conotatii sexuale :))...de un Ursus "La Pirati" ...de o baie in mare noaptea...cand marea mirosea a Channel[de la noua generatie care vine aici ca e cul.Imi place sa cred ca ma exclud ! ]...hai ca devin depresiva...presupun ca stii, sau cel putin SPER. Daca nu ai facut nimic din toate astea ..si multe altele pe care sunt pe cale sa le povestesc, da timpul inapoi..cel putin psihic, si du-te frate in Vama, ia ceva la bord si baga un sprint pe aleea principala...vezi cine te opreste, daca ai noroc, un/o pletos/a o sa te invite la o cafea la el/ea in cort...fa-ti o codita din aia impletita foarte trendy in Vama, intreaba daca nu are bratari din alea ..de care numai tu stii...si daca are [ curios] ..zi multumesc si pleaca! [ Pastreaza banii pentru ceva de mancare, gen..Bere ! ]ideea era doar sa vorbesti cu oamenii care intr-adevar stiu ce e si ce era satul inainte...ai ce sa vorbesti cu ei.].Gaseste-ti o gazda [ generala "Tanti Maria" ] ...un dus cu apa incalzita de soare, perechea [ chiar daca e pentru 1 zi/ 1 sapt/ 1 vara] si stai pe plaja. Mananca o hamsie, suspina putin la vederea BMW-urilor[ nu de placere smechere! ]..dar..du-te in Vama. Si nu te caza la Hotel de 7568202 de stele, ca..n-are rost, doar contribui la degradarea starii de "absolut" a satului de vacanta. Sfat..dimineata, plimba-te putin pe faleza...incearca o noua tehnica de respiratie cu Hippyotu' ala de pe dig...are niste miscari grozave [ si nu ma refer la secs perversilor...ci la tehnici de respiratie...Reiki ! na..ca nu-mi venea cuvantul.].

Nu stiu ce am vrut sa spun exact...ma omoara porumbeii aia de care va vorbeam in primul post...si ei imi canta de vama...si pe fundal se mai aude si un .." trenul accelerat bucuresti-mangalia pleaca in 5 minute de la linia 5 " ..frumoase vremuri.Dar cam asta e parerea mea acum despre ceea ce este Vama..si ce inseamna ea pentru mine. Incerc sa ignor parerile rautacioase care nu fac altceva decat sa o distruga mai tare..gen.."ah e naspa acum, ca s-a manelizat.." ..[deh..asta se spune si despre Metallica, dar nu ma poate oprii nimeni sa ascult un Whiskey in the Jar la o beuta, sau un Unforgiven la tristete...]...suntem cu totii constienti ca nu mai e ca acum 10 ani, cand nu multa lume stia de ea..si mergea un anumit gen de oameni acolo...e trist...dar raman povesti si amintiri. Asa e Vama mea, din povesti. Asa o vad..si nimeni n-o sa-mi strice imaginea...orice ar face.


Se poate sa fie zi...
Se poate sa fie noapte...
Se poate sa fie vara...
La fel cum iarna poate fi.

Nisiul sa fie ud
Iar marea un pic amara
Nisipul sa zgarie lin
Iar marea sa fie murdara.

Vrei soare, soare iti dau
Sau pielea ti-e ruda cu luna
Pe stanci daca vrei te sarut
Sau in apa ... imi e totuna.

Sa pot sa te-aleg dintr-o suta
In ochi sa ai inima mea
Sa-ncerc sa m-ascund de iubire
Dar sa nu te mai,
Sa nu te mai pot uita.

Iar noaptea sa ai pielea uda
Insetata sa tragi din tigara
Pe mare se-aude sirena
Al tau san imi mangaie mana.

Povestea merge mai departe
Ca vantul din Vama Veche...
Eu nu pot sa mai continui
Caci eu mi-am gasit pereche.
La Vama Veche, pereche...

Povestea merge mai departe
Ca vantul din Vama Veche...
Eu nu pot sa mai continui
Saruta-ma in ureche.
La Vama Veche, in ureche...

Am plecat la Vama Veche
Ca sa imi gasesc pereche.
Am ajuns la Vama Veche
Si sunt apucat de streche
Stau pe plaja-n Vama Veche
Si am sarutul in ureche
Doar pe plaja-n Vama Veche
Noi toti vom avea pereche.

vineri, 17 noiembrie 2006

Na,nana na,nana...Mai avem nevoie si de iarba...


"Romanii sunt printre cei mai versati cultivatori de canabis." HAHAHA , I mean...WTF[ replica mea preferata, obsesia si ticul meu verbal.]..ia bagati un ochi aici :


Sotii Filip, pe cand se bucurau intr-o zi de august de linistea casei lor, la cei 80 de ani traiti in regula cu Dumnezeu si cu cele lumesti, s-au trezit la poarta cu domnii cei mari de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog. "Noi cand i-am vazut ne-am predat, n-am mai zis nimica. I-am luat cu binisorul si i-am intrebat ce au cu noi", spune batrana din poarta casei.

HALDANUL. Si oamenii legii i-au luat cu binisorul si i-au intrebat de doua pardalnice de randuri de haldan (n.r. – canepa) semanat la marginea ulitei. "Am semanat haldanul sa avem cu ce lega la toamna pap’soiul sela", zambeste adumbrit de palarie nea Gheorghe. Si cica doi tineri din Iasi, amatori de "verdeturi" din astea, au pus ochii pe tarlaua oamenilor, ba mai mult, au venit de i-au lasat pe batrani fara funii de legat porumbul. r>
"MAMA" E DE VINA. Nedumerirea batranilor nu s-a stins nici dupa ce le-a fost starpit haldanul. "Io nu pricep cum de mai demult haldanul nu era drog si acu’ e", scormoneste cu batul in pamant femeia. "Stiu de la un domn inginer ceapist: asta-i «mama» si asta-i «tata»", zice alaturand doua tulpinite din snopii de canepa ce le-au mai ramas. Si cica ";mama", cu florile ei, ar fi de vina ca au venit domnii politisti si le-au vorbit de trafic, stupefiante si legi.

Batrana nu intelege si pace cum de-a ajuns turta cu julfa, cea pe care o facea cand era in putere, sa dea nastere la suspiciuni. Pe-atunci nu statea mult pe ganduri: macina samanta de canepa, o cocea pe soba si o garnisea cu zahar. De cativa ani incoace, sotii Filip foloseau semintele ca hrana la pui, iar ce ramanea vindea la targ batranul. Una peste alta, scoteau cam 600.000 de lei din toata afacerea cu canepa, ca samanta era soi bun, de la Colectiv. Pe piata stupefiantelor, un kilogram de canabis costa in jur de 3.000 de euro. </strong>


Deci dragilor..."RECOLTA. Sotii Filip au samanta de canabis de la Ceapeu. De atunci planteaza in fiecare an canepa sa faca bunatatea de turta cu julfa." ...sa-mi lesine pixu' daca nu-i cred :))...dati domne si pe la noi turta d'aia :D.
Tragem concluzii....so...plantam la mamaie' si la tataie' ....le zicem ca e..ochiu' boului...si totul e perfect.But don't fucking forget...nu-i lasati sa face turte dintr'alea...ca nu-i bine :)).

joi, 16 noiembrie 2006

Tipic...


"Doar vicii, nimic anormal , caut incontinuu o iesire din banal"...ca de exemplu..ce-ar fii sa renunt eu la Han pentru ca sunt pedepsita...sa iti povestesc , bunul meu prieten blog [ mood apathetic =)) ...oh..I must be emo ! ] ...am iesit de la scoala si insotita de ceilalti doi camarazi [ 2 Alecsi :)) ] ..am plecat la o cafea...am baut o cafea si mai vroiam ceva. Ce sa luam? ..normal ! ... VIN.[ cu toate ca e scump...200 de mii..da-o dracu' ..doar sunt artist..n-am bani...:))...]...bem noi, toate bune si frumoase, Cargo pe fundal...eu cu creionul in mana [ apropos..mi-a iesit un portret destul de smecher ] ..se termina funu' ca nah ! tre sa ne caram acasa. Iesim din Han [ da ma...ala de pe Lipscani..o ard des pe acolo, poate prea des]..si imi suna telefonul . Raspund, preaiubita mama...

" - alo?
- unde esti draga?
- ah, la metrou.
- ah, bine
- ah, la metrou nu la dristor aproape de casa ci la universitate!
- pai si cand vii acasa.
- daca am noroc , ajung in 30 de minute, daca nu...in 40.
- bine, hai vino acasa! "

okei...nimic ciudat...finaly ajung acasa. Constat ca nu am cheia de la interfon...sun. Raspunde mama, dar nu deschide usa ..[ wtf ! ] ..mai sun o data " hellloooo, femeie , deschide usa ! " ...deschide [ ce greu a putut sa fie ! ] ...urc , rockerul meu spaniel auriu se bucura atat de tare incat se pisa pe gresie...o chem pe "mami" sa stearga pe jos, se enerveaza , nu de asta...am vazut-o de la inceput ca imi trimitea priviri fulgeratoare [ credea ca's beata =)) ..wtf ] ...si iese tata din baie. Ah , ca..."unde ai fost don'soara pana la ora asta [ e 22 : 30 omule ! ...ce pixu' meu ..asta in mine :P ] ..eu..ah..pai la o cafea. Cafea iti trebe tie??!?! Ai 16 ani ! [ eu..hello...mdeah...16 ani am in mintea ta ! ]..ai numai placeri? obligatii nu? [ tipic..mereu zice asta]...ca...de unde atata libertate?!?! cafea, cafea..dar nu puteai pe aici prin preajma?!?...tu iesi de la scoala si te duci sa bei cafea? ...esti imbracata de scoala? [ wtf..WTF aveam blugi si hanorac ! nimic aiurea..] ..revizuieste-ti comportamentul ! ..nu de alta , dar..imi fac griji pentru tine, cand o sa fii la casa ta si maritata si cu copii...o sa incetez sa imi fac griji , dar si atunci de asigur ca o sa imi fac griji [ extraordinar...mi-au dat lacrimile..NOT ! ] " ..intru la baie..n-am zis nimic..oricum..din proprie experienta stiu sa nu comentez...mai ales in preajma concertelor la care vreau sa ma duc [ SAMAEL ! ] .Ies de la baie..ma cocot in fata calculatorului...si scriu blogu' asta..mdeah..ati ghicit..acum. Toate astea s-au intamplat in ultimele 50 de min...in fine...a meritat. VINUL A FOST GENIAL !

miercuri, 15 noiembrie 2006

Constructii vs. Medicina...

O discutie cu un prieten...m-a intrebat daca mai am creioane..I mean, WHAT THE FUCK...acum am realizat! E Scump ! Foarte ! Prea Scump! Sunt Artist Dom'le si n-am bani...sa dau pe un bloc de schite, cu foaie nu foarte buna 90 de mii, pe un creion nenorocit..pe 1 ... 33 de mii si...pe o guma 60...[ ca deh! e plastica] .. CRIMA ! N-am bani..am 16 ani si toate sunt cumparate din banii mei ..in loc sa aspir la blugi DnG [ sau cum pixu' meu se scrie ] si la parfumuri mirositoare de fite...prefer sa dau banii pe ...un hobby...trist [ sau NU :D ] ..dar adevarat! Desenez, da...asa...mi-am adus aminte de o chestie acum...apropos de desenat. Intr-o zi..am iesit de la scoala [ bla bla..nu sunt in Tonitza , dar aveam tubu' de desen in spate ] ..si m-am dus la o cafeluta in Mes Amis[ smecheria aia de pe Lipscani de langa Ruine] ..am nimeri prost, era meci Steaua- nush' cine..whateva' ..da' normal..e tipic..eu mereu pic prost..... Inauntru, lume simpatica [ :D :-"] ..intru eu..nicio problema...barmanul.."-ah ne pare rau, nu mai servim ca este meci.". Mdeah, ce sa fac , ma conformez..si dau sa ies..aud in spatele meu.."- bei, si era draguta domnisoara de la constructii ! " ...WTF..nu m-a deranjat ca a comentat ceva..cat m-a deranjat faptul ca mi-a spus ca as fii la Facultatea de Constructii...eu..MEDICINA ! [ sau cel putin sper...sunt inca clasa a 10-a la un prestigios Colegiu din Bucuresti :D ].


Ma rog, sa revenim..cum ar trebui sa imi permit sa dau cam 500 de mii pe luna...cumparandu-mi creioane si foi. Asta daca vreau doar sa desenez in creion. Carbunele cu ce bani il mai iau...dar creioanele colorate...?!?..Yeah, yeah...meow, meow...:(