duminică, 26 noiembrie 2006

WTF , I mean...WTF !



"Simptomatic , idiosincrizia dilematica isi reverbereaza atenuant ecourile absconse protoarmonice din spatele semitranscendent si dissonant al obscuratismului incandescent de sorginte medievala,capsulind filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice inspre circumvolutiunile interioare ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape paleontologice inspre propensiunea paradigmelor de orientare paseista."

Sa se faca analiza morfologica , sintaxa si comentariul literar.

In ziua de azi, profesorii se asteapta la cat mai mult din partea elevilor.Inteleg...dar partea cu "capsulind filonul crepuscular sincretic si aluziv metempsihotic al transmigratiei alchimice..ma lasa perplexa. ce a vrut sa zica omu'/oama asta de fapt...sa incercam o traducere [ cu cuvintele- sinonim cele mai simple ] :



întâmplător,idiosincrizia[asta daca nu se refera la idiosincrasie= aversiune fata de unele alimente;cuvantul asta nu exista in dictionar] dilematica[ trebuie sa pun macar un acord ] isi reflecta uşurător ecourile confuze protoarmonice [deci nu exista...alte cuvinte inventate ] din spatele metafizicului pe jumatate nepotrivit al nestiintei inrosite de originile medievale,inchizand zacamantul apusului elementelor deosebite aluzive [ care fac iluzie la ceva] metempsihotic(e) [nu exista nici cuvantul asta , sau daca exista, DEXul meu nu a auzit de el ] ..[dar vai.doua cuvinte care insemana acelasi lucru...chiar daca nu il inteleg :TRANSMIGRÁŢIE s.f. (În unele credinţe religioase) Concepţie portivit căreia sufletul dintr-un corp ar trece, după moarte, în alt corp; metempsihoză . deci...metempsihotic(e) ..vine de la metempsihoza, care inseamna transmigratie ..got it? ] ale stiintelor oculte inspre girusul cerebral[creierul] interior ale epocii istorice care tind sa formeze adevarate supape catre stiintele care se ocupa cu studiul complex al organismului fosil inspre inclinarea exemplelor de orientare catre trecut si idealizarea lui. Sa se faca analiza morfologica , sintaxa si comentariul literar.

Daca citesti boldurile, iese ceva.De fapt...nu iese nici atunci =)).


Deci, ori "elevii" aceia "sufereau" de grave metamorfozari ale creierului , si aria care gandeste [ care ieste dom'le !] era foarte extinsa [ deh! poate chiar zburau de la atata evolutie ] cu un IQ de mult peste limita SUPERIOARA, profesorii erau niste retarzi iar studentii...normal..au dat foaia goala...ori ...TEXTUL ERA LA CATERINCA . Daca imi cadea asa ceva la bac, ma duceam frumos la aia/ala care supraveghea si ii ziceam : Da-te-n pi**a matii ...reformulez :Avansati spre organu' genital al persoanei de gen feminin care v-a creat !Acum, credeti ce vreti =)) Eu cred ..ca nu am avut ce face la ora asta de am stat si de am tradus polologhia aia de cuvinte neintelese ..pardon...elevate.




Multumiri "domnului" Popescu Dan (dan1962p) pentru trimiterea textlui, si pentru ajutorul acordat la cautarea semnificatiei cuvintelor colorate :). Sa traiesti bah ! =))

Niciun comentariu: