duminică, 15 iulie 2007

Liberty parade 2007

Sau Cronici de Cronici.
Invitati : Brian Cross si Robbie Rivera.




Am fost surprinsa placut la Eveniment, mai ales ca eu nu sunt[eram] o ascultatoare de muzica house si trance.Caravana a plecat la ora 17:00 din Olimp. S-au anuntat cel putin 50.000 de participanti pe plaja dintre Saturn si Venus.De la ora 19 pana la ora 6 s-a mixat si s-a dansat non-stop iar apoi petrecerea s-a mutat pe o terasa din perimetrul ingradit al arenei.
Programul schitat suna cam asa: la ora 01:00 va mixa pe scena Liberty Parade Brian Cross, iar de la ora 02:00 va trece la pupitru pe Robbie Rivera.
Imnul Liberty parade a fost semnat, ca si in 2005 si 2006, tot de DJ Optik in colaborare cu Activ.
Asadar :
2005 - Surrender
2006 - Feel Good
2007 - Music is driving me crazy. Dupa parerea mea , cel mai slab dintre toate trei.Imi aduc aminte...la Surrender lumea era in extaz.Pentru un asa festival, cred ca puteau scoate ceva mai bun. Oricum, mixurile lui Rivera si ale lui Cross au determinat lansarea tuturor "cometelor" si "avioanelor" de pe plaja. Un amalgam de stiluri si de miscari care per-total a aratat bestial. Ploaie de lasere verzi si lumini orbitoare, animatoare [ mai mult pricepute la vorbit intre ele decat la dansat] = cel mai mare festival de muzica [ nu house ! De Muzica] de la noi.Liberty parade a epuizat toate locurile de cazare pe o raza de 4 statiuni iar circulatia a fost "paralizata" mai bine de 2 zile. Pana sa intram in Arena , a durat mai bine de o ora, timp in care garzile au controlat buletine.Foarte putini cei sub 18 ani care au intrat, si foarte norocosi. Ma aflu printre ei.Dupa ora 11, politia a blocat intrarile, nu s-a mai intrat in arena. Era plin.
Pentru mine, momentul cel mai intens a fost mixul lui Rivera pe piesa lui Yves Larock - Rise up, personal...pe parcursul melodiei n-am mai auzit, vazut sau simtit nimic altceva. Robbie a "indoit" platanele si ne-a indoit si pe noi. Intr-adevar a meritat toata aglomeratia, mersul pe jos vreo 4 km, galagia.Acolo, am dat de muzica.Sa te duci cu un scop anume la Eveniment si sa pleci de acolo cu un zambet pe fata...gotta mean something :)
Iar apoi... Watch the sunrise ... music with Rosario Internullo... the end of Liberty Parade 2007.

Patratele

Nu mai atac si nici nu mai descriu idile. Oficial "Starea vie" e preferatul meu.
Cred ca am realizat ca "pletosul" ala pe care il asteptam...e de fapt "pletosul" [ mai mai sau mai putin :) ] fiecarei fete.

"off-topic" : Botzo mi-a sugerat sa explic minimalistilor la ce refera "efemer" [ adica ce inseamna....I think :D , geez, cultul Emo isi pierde membrii :D ] .
Efemer inseamna care trece foarte repede, trecator, de scurta durata.
In legatura cu postul anterior...pentru ca aseara eram foarte obosita si am uitat sa specific...m-am intors din Vama. [ cred ca asta spune tot]

Revenind la pletos. Da, ma rog...atat aveam de zis. Era plina Vama de pletosi . Not. Si aia care erau, erau horror. [ ce de idei am azi : ]


Atat. E ultimul post de aberari. I promise. O sa vin cu un review pentru faimoasa Liberty Parade.

Penibil

Penibil.
In Dex :
PENÍBIL, -Ă, penibili, -e, adj. Care provoacă o impresie neplăcută, supărătoare; greu de suportat, apăsător, jenant. – Din fr. pénible.

Pentru mine: espadrile in patratele si par sculat.
De ce? Pentru ca vad la 2 metrii cate unu asa :)) .
Back in Black [ mai mai mult decat de obicei] si cu noi lamuriri.

Penibil.
In Dex : [ vezi mai sus]
Pentru mine: supraprecierile de sine. Atitudinea aia de "I'm good, oh, yes I'm good."
Deci mai nou, eu sunt geloasa ca nu am lipici la "minimalisti". Exact ! Asta era ! Offf, bieti muritori, deschideti bine ochii ! Vai de existenta mea efemera de pana acum. Asta-mi lipsea mie.


Penibil.

In Dex: [ vezi de 2 ori mai sus]
Pentru mine: toti baietii ma plac. De ce?!?!? [ hahah, pentru ca ma ard cu ei !!!!!!!! ] . Foarte marfa. E ca si cum m-as da cu un SLK si am pretentia ca masina e a mea [ cand eu n-am niciun ban] . Motto-ul este urmatorul : " Am supt p*la" !!!!!!!!!!!!


Penibil.

In Dex: [ te-ai prins, da ! ]
Pentru mine : posturile de blog copiate :) . [ nu neaparat de la mine, ca am observat ca s-a lasat de sportul asta , ci din alte publicatii] ....scrieri usoare, ziaru' Libertatea.

Poate atac acum, dar....atat imi ramane de facut acum..la sfarsitul vietii mele de persoana not-cool care nu atrage privirile minimalistilor. PUNCT ! O sa revin, when I'll " get a lifeee !!!" because...I'm " so 5 minutes ago ! " . Penibil.

'cause I'm real...

Cred ca este deja "fumata" problema identitatilor. N-am avut niciodata...dar cum se spune...niciodata sa nu spui niciodata. Eh...uite ca am acum...am ajuns la momentul in care iubesc o imagine atat de mult incat... din cauza faptului ca nu voi fi asa niciodata [ si nici nu am fost...si nici nu pot...] am inceput sa am depresii. Cu totii aspiram la ceva mai bine, mai mult, mai frumos...doar putini dintre noi reusesc. Altii copiaza atat de mult incat ajung o copie fidela a realului. O iubesc, pur si simplu, vreau sa fiu ca ea...cum e ea, cum a fost, cum va fi. Am trecut prin o groaza de lucruri care m-au facut ceea ce sunt acum si am puterea sa ma bat cu pumnul in piept ca sunt mult mai altfel decat ceilalti..ca vad, ca simt...ca stiu mai mult. Dar ea ma-ntrece si pe mine...emana sexualitate si femininitate...a crescut singura si a trebuit sa se descurce de prea mica. E o persoana nenorocita, o curva a societatii, si se uraste pe ea. Pentru asta o iubesc eu. Si de asta ea ma uraste pe mine.
Scriu postul asta...pentru ca ma preocupa in momentul de fata...si pentru ca marti va parasesc...pentru 2 saptamani. Ma asteapta 2Mai si multe zile de regasire. Poate cand ma voi intoarce...ma voi iubi pe MINE mai mult...

duminică, 8 iulie 2007



Stare vie.



When I first saw you, I saw love. And the first time you touched me, I felt love. And after all this time, you're still the one I love.





Stare nespecifica mie.
Feeling de mult pierdut.
Fericire sufleteasca fara motiv.
Zambet pe buze din inima...
Mi-era dor...



And after all this time, you're still the one I love.

Pentru ca am invatat ca poti iubi doar in vise, iar in vise, ingerii sunt cei ce te iubesc.Pentru ca eu mi-am gasit ingerul.

Am ramas fara cuvinte...doar cu starea. [Moment in care simt cum mana imi trece prin parul negru si umed, un corp strain se aseaza langa mine si-mi spune ca trecut mult...mult de cand nu ne-am mai amestecat si n-am mai format soapte...rad infundat si in soapta marturisesc ca mi-ar placea.Un pisic negru se aseaza la pervaz si priveste la muscata uscata, isi face loc prin geamul spart si se aseaza langa pat.Il las spectator si incept sa-mi fac de cap cu timpul.Trec luni bune...si nasc iluzii chiar deziluzii. Muscata din geam a inverzit si motanul meu negru are acum sase pui albi. Parul mi-e tot negru si pielea alba iar el, uhm...el e metafizic, il vad plutind prin camera ...imi tot vorbeste de transcendenta si face semne nebunesti spre oglinda.Parul i-e lung, pastrand aceleasi nuante.Ma priveste sarcastic si-mi spune c-am imbatranit. Cu zambetul pe fata ma-ntorc spre el si-l indemn sa plece ...apoi un zgomot continuu, usor si monoton umple incaperea.Edifica soapte]

E nematerial.

vineri, 6 iulie 2007

Incalzirea globala...




Ar trebui privita sub doua aspecte :)
1. OMFG. We're going to dieeeeeeeee!!!!
2.Hot naked guys :D [ tipe in cazul tipilor ]
Ce m-a determinat sa scriu postul asta acum?
1.Constiinta [ n-am mai scris de mult]
2.Pe mine chiar ma streseaza problema, pentru ca stiind sigur ca n-o sa mearga niciun tip gol pe strada [ mentionez : tip BUN ] ...ne ramane decat sfarsitul, iar eu...o sa sfarsesc calugarita, fara pletos cu paru' negru, fotograf etc etc....
Un articol :
Franta se luptă cu focul, la Londra zăpada a acoperit străzile în mijlocul verii, iar China este sub ape.
Din turnul televiziunii, de la etajul XVII, imaginea Londrei şi a fulgerelor era copleşitoare. „Se dărâmă cerul peste noi!", a exclamat unul dintre reporterii ieşiţi să imortalizeze momentul. Redactorii au cronometrat cât a trecut de la apariţia norului pe cer şi până s-a întunecat complet: exact 13 minute!
[comentariile unei disperate, adica eu : OMG !!!!!! O sa murim, vine Apocalipsaaaa . Really acum, I'm mega scared, mai ales dupa ce am vazut stirea de la televizor , cum ca...apa marii s-a retras 40 de metrii de la tarm, iar romanii erau super entuziasti. Geeez, ati auzit vreodata de tzunami?!? ]
Doua fetite au fost fulgerate
Cei care s-au încumetat să iasă din adăposturi au înfruntat serioase riscuri. Două fetiţe, de 13 şi de 15 ani, au fost fulgerate în timp ce părăseau clădirea liceului din Ipswich, crezând că furtuna s-a domolit. Ambele au fost internate prezentând răni la mâini şi la picioare (pe unde a intrat şi a ieşit fulgerul). Descărcarea electrică a fost atât de puternică, încât sandalele lor au fost rupte în bucăţi. „Ambele au fost lovite simultan, iar asta le-a salvat viaţa", a explicat medicul de la Salvare. Acum, fetele sunt în afara oricărui pericol, iar rănile li se vor vindeca în câteva săptămâni. Miracolul supravieţuirii a şocat însă opinia publică britanică, iar presa a consemnat declaraţia uneia dintre mame: „Pe ele le-a iertat Dumnezeu, pentru că sunt copii nevinovaţi".
"Când fulgerele cerului se vor uni cu focul din pământ, atunci muntii vor arde ca un furnal si vor arunca afară râuri îngrozitoare de lavă incandescentă, acoperind grădini si câmpii, sate si orase. Masa aceasta de elemente topite până la incandescentă, revărsându-se în râuri, va face ca apa să fiarbă, aruncând în aer stânci masive cu o violentă indescriptibilă si împrăstiind pretutindeni pe pământ fragmente din aceste stânci. Râurile vor seca. Pământul se va cutremura, pretutindeni vor fi cutremure nimicitoare si eruptii îngrozitoare. În felul acesta Dumnezeu îi va nimici de pe pământ pe cei răi."
Sunt o persoana spirituala, dar nicidecum religioasa, mi se pare ciudat si ma ia cu friguri cand citesc chestiile astea.
Ce-am prezentat mai sus a fost primul aspect :D
Sa privim si partea buna a Incalzirii Globale , Litoralul Romanesc ajunge aproape de Bucuresti :D, poate o sa fie atat de cald incat vom fii nevoiti sa mergem goi pe strada , eeeh?! :D
O sa fie cam nasol cu mijloacele de transport in comun...cand o sa se mai frece vreun nespalat de tine...dar trecem peste si ajungem din nou la zilele toride cand vom iesi pe plaja de la scara blocului. Replicile preferate ale tipilor or sa fie : Gagica, te racoresc putin? O sa bem numai naturale stand pe plaja la soare [ care acum e atat de aproape de pamant incat poti chiar sa te pozezi cu el : ] . Sporturile de iarna se vor transforma toate in...Bodysurfing si surfing, cei cu schiuri vor schia pe nisip, n-o sa mai trebuiasca sa plecam tocmai in Maldive sau in Bora Bora pentru vacante exotice, romanii se vor adapta atat de bine incat Imnul National va fii Aloha Song ,bautura nationala...din tuica...o sa devina sucu' de cocos...iar de mancat...o sa mancam Banane -dimineata, la pranz si seara [ las loc de interpretari pentru ca stiu ca printre noi sunt multi perversi ]
Avea cineva o vorba , dar am adaptat-o putin : Daca ma votati pe mine presedinte...o sa curga suc de cocos la robinet !
Sa va incalziti global bine !

luni, 2 iulie 2007

Week-end in unu...


Impartind casa cu singura companie...cainele.
Astazi singuratatea s-a sfarsit..."stapanii" casei s-au intors din mini-vacanta din Vama Veche , mai activi si mai cu gura pe mine decat niciodata. Macar acum o sa stau mai linistita si nu va mai trebui sa am grija de caine...oricum...dimineata a inceput frumos.
09:50 ...am deschis un ochi...am privit the new snowboard...big fucking smile on my face ...deja ma vedeam pe partie, visez ca in orice moment sa inceapa sa ninga si sa ma dau... yeah, sweet dreams.
Am inceput sa fredonez niste refrenuri aiurea...pe care, mai mult ca sigur...o sa le pun pe player pentru la iarna.
[Here you go...some titles :
Fatboy Slim - The rockafeller Skank
Prodigy - No good
Young Rome - After party
Kid Rock - Fuck off
Eagle Eye Cheryy - Save tonight
Kid Rock - Devil without a cause
Nelly Furtado - Turn off the lights
Marilyn Manson - Heart Shaped Glasses
Guano Apes - Lord of the boards [ curios...da! o voi pune pe player chiar daca nu au fost numai amintiri placute pe melodia asta :D ]
Gym Class Heroes - Take a look at my girlfriend

...ma rog...:D ]

...mi-am scos cainele afara...si in momentul de fata...zac.
O sa zac in continuare pana la urmatorul post...it's a promise. [Stiu ca "postul" se termina in copac...dar prefer sa nu aburesc la modul nasol ...better days will come ! ]