duminică, 24 decembrie 2006

Sunny day,happy day...Converse day :)


Ziua a inceput intr-un mod smecher...foarte amuzant.Ma trezesc din cauza...bunicii mele care tipa in usa mea [ sincer..nu m-a deranjat...mai mult..m-a bufnit rasul :) ], cu zambetul pe buze...intru in dormitorul fratelui meu :
"- Coae...wake up !
- Ce?
- Ridica-te mah, astia [ ai nostrii] sunt plecati, in pwla mea.
-Ce face?
-Bah, n-auzi? au plecat la cumparaturi , tre sa facem curat pana se intorc ei..si sa punem copacu' [ referindu-ma la brad :)) ]
- [ pe asta il apuca rasu =)) ..si incepe sa faca caterinca cu ochii inchisi] =))."
Ciudat...chiar reusim sa ne "pornim"...ascultam un Radio Fm, melodii vechi [ gen queen , the beatles...stuff like that...] ...pe Victor il chinuie , deci, talentul =)) . Parodiaza tot felul de melodii..dar ii trece cheful cand constata ca ..."copacu' " nu vrea sa stea drapt..ce sport de brad, ce galeti cu nisip...pe dreacu' ...bradu' tot stramb . Se enerveaza..iese din camera...intra din nou..iar iese.Vine cu linguri de lemn...betze..facaletzul mamei de facut prajituri...nimic domne..nimic! Intr-un moment de maxima tensiune [ tipam unul la celalalt] ...zice : " fa-l tu ! na !". Ma conformez...pun mana pe el...si..STA! Incepem sa-l impodobim..nu cu "gloabe" sau alte alea...ci..cu niste cabluri UTP , tastaturi vechi...niste soareci de birou...stiti..chestii din astea. Intra in incapere bunica..care...exclama ..[ perplexa de altfel =)) ] : Ce frumos e bradul ! : :...wtf..I mean...What The Fuck?!? =)) . Renuntam la caterinca cand primim un telefon de la parinti...conversatia suna ceva de genul acesta :
"-Alo? sunt mama.
-Hy mom.
-Ce faceti pe acolo?
-...eh..ne jucam !
- Frumos, eu sunt cu tata intr-un magazin Converse.
- ?!?!? [aka liniste]
- Probam tenesi.
-?!?!?
-Am gasit multi care ne plac. Tata cere acum nr 44 pentru el.
-?!?!?
-Sper ca sunteti bine, ne vedem acasa....te puuuuup. Paaaaa"
[ si inchide telefonul.: ] Gezaza...femeia lu' D-zeu...sincer...cred ca sunt adoptata. Si Victor la fel. Ori suntem noi ciudati...ori..ei...si sincer..tind sa cred ca ei sunt ! In fine..ne "relaxam"...cu niste hrusca si stefan banica jr =)) ...eu cad de pe scaun din cauza fericirii ce m-a cuprins [ de la colinde] cand scoteam instalatia din dulap.
Ajung dumnealor acasa ...in sfarsit. Foarte fericiti. Doar si-au achizitionat Conversi =)). Se minuneaza de brad...si ne arata noii tenesi..care s-au dovedit pentru noi. Au fost atat de fara inspiratie...incat ne-au luat..si mie , si lui Vic..tenesi la fel =)) . Suntem multumiti...relativ =)) . Apoi, a venit mosul propriu-zis... cu un fuji s9600 , un amd turion portabil..si Pda pt bro...cat noroc sa ai :)) . Si acum..sa devin sentimentalista...mi-au dat lacrimile cand am desfacut pachestul si am vazut o cutie pe care scria FujiFilm . Sincer. Chiar daca stiam dinainte ca o sa-l primesc [ nu 9 600..stiam de 9500 : ] . Si apoi...iar mi-au dat lacrimile cand am vazut ca mosul trecuse si pe la cel mai bun prieten al meu...cu un Cioran , spumantul de baie pe care mi l-am dorit dintotdeauna...cu red berries...:) si bratara potrivita pentru o pereche de cercei pe care mi-i achizitionasem inainte cu o zi...si ramasesem fara "buget" si pentru accesoriul celalalt. A fost...superb. Multa ciocolata...astept Sibiul..partia din Poiana..[ for my new ski-pants :) ]...centrul Brasovului..sper eu...pentru niste cadre frumusele :). Thank you Santa. Thank you 2006 :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

au fost generosi mosii, n-am ce zice :)

frumoasa atmosfera...