luni, 25 iunie 2007

No comment...



We should all just act like her :D

miercuri, 20 iunie 2007

Posturi fara viata...

...si fara chef de viata, pline de sictir si de plictiseala.
Cand ma stresam la scoala...vroiam in vacanta, acum in vacanta ...ma stresez ca vreau inapoi la scoala...cine ma mai intelege? Daca nici macar eu nu stiu ce vreau...am intrat intr-o transa destul de ciudatica in care nu am nici macar idei, nu stiu sa desenez...aparatul imi e uitat pe un raft...idei de posturi cu tenta sexuala nu mai am...am renuntat pana si la ironicitate. Sigur,sunt bolnava. Si uneori incep sa rad de una singura...de mine, si rad minute in sir...gen...proaspat intrata in sevraj. E greu de explicat senzatia.
Nu am mai iesit din casa din ultima zi de scoala :) ...sunt posedata...de lene :D. Dar un tip de lene letala, perioada de incubare a virusului difera de la un tip de temperament/caracter la altul. de exemplu...eu am contactat boala la varsta de 6 ani cand m-au dus ai mei parinti la gradinita...s-a manifestat in diferite moduri [ in primele stagii ] cand am inceput scoala generala...in clasele 5-8. In clasa a 9-a a inceput sa apara semne mai clare ale bolii iar acum...in clasa a 10-a..si la sfarsit...boala a atins apogeul. No way going back. Mi s-a spus ca nu se trateaza si ca va trebui sa continui in modul asta pana o sa moara...viata sociala...also known as [ in cazul meu ] ..Intrarea La Medicina . Ma credeti sau nu...chiar si acum rad, in momentul acesta, la 23:04 , intr-o zi de...19? 20 iunie...[ am pierdut notiunea timpului in ultimele zile ] . Pentru mine...timpul este relativ :).
Intru la dus. " Ies in 2 !!! " ...si apoi apar dupa 2 ...ore. Afterall...nu am specificat 2 ce...Nu?!?
Spuneam la un moment dat ca m-am apucat de TaeBo ...[ daca nu spuneam, spun acum] . Am la ac tiv...1 luna si ceva. Ma rog...irelevant. Ideea e ca...de cand a inceput vacanta, si au aparut din nou mai intens semnele bolii...au aparut si chiulurile de la antrenamente. [ nu am chiulit la liceu...macar sa recuperez acum :/ ]. De la o sedinta de 45 de minute...ieri si azi [ m-am trezit ieri dimineata cu o motivatie destul de...motivatoare :-" ] ...am redus-o la ...15...resprectiv ...20 de minute. Parintii mei nu stiu de boala... asadar m-au rugat sa o las mai moale...caldura...alea alea...eu, normal..ii ascult. V-am cam aburit in postul asta cu aglomerarea de idei...incercati sa faceti fata...:D
Am o melodie pusa pe repet de cand m-am asezat la calculator [ circa 2 ore ..timp in care m-am gandit ca sunt nesimtita ca n-am mai scris asea...ma mustra constiinta ] ..nu spun /scriu numele melodiei..pentru ca nu pot sa-i fac reclama [ pe dracu ! mi-e rusine :)) ] dar stiu doar ca...fiinta aia...are cea mai mare dreptate...

Important e sa tii minte ce trebui sa uiti
Eu as spune ce`i pe bune si ce nu`i perfect,
Dar ma tem ca o sa ma intelegeti corect.

Daca ma`ntelegi... da` daca nu,Nu te`ntrista! [ pentru ca sincer...nici eu nu ma inteleg ]

marți, 12 iunie 2007

Sweet seventeen

Primul post de blog la 17 ani :) . Feels like 16 :))
A fost o zi ingrozitoare ... am cheltuit un car de bani...nu-mi imaginez pe ce...sau de ce? In fine :)) [ hai ca am sters de 70 de ori urmatoarea fraza pe care aveam de gand s-o scriu ... ori sunt praf, ori sunt praf...] . Sau pur si simplu...17 ani au venit fara inspiratie :) O sa am maine...sau poimaine...cert e ca...nu te uit :)

Love you sugar!

Mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, Pisu negru face 17 ^_^ ...pe 13 ...miercuri ^_^ [ miercuriii....chiar miercuri :) ]
Am emotii...e penal :/ ...wtf, ce e cu mine :D [ mrrrrrrrr....can't wait ^_^ ]
Sunt mult prea panicata si..ma rog..repezita...[ ghiveci de setimente si idei...si cuvinte...zacusca...] ca sa pot sa aberez cu gratie pe subiectul asta ...ma rog, ma rog ...ma roooooogggggg.....Happy birthday iubitooo, pisu, Bri....:D

sâmbătă, 2 iunie 2007

Cred ca nu...

Dar cine te-a facut a stiut ce face oare ?
...Cred ca nu.

" O sarcina apare in urma fecundarii ovocitului de catre spermatozoid. Unul singur, cel mai vioi. Simplu pana aici, nu-i asa ? Este conditia necesara dar in spatele ei se "ascund" o multime de alte conditii la fel de necesare. Indispensabile. " ...ce ne mai mint astia...frate, toata lumea stie ca barza-i barza si ca parintii dupa ce se iubesc se duc la magazinul de copii si roaga o barza sa ii aduca cand ii are pe stoc. Nu? Parintii mei inca se streseaza sa ma faca pe mine sa inteleg ca "Barza" se face mica si intra in pantaloni...dar sincer se zbat degeaba.
Iar subiectul asta a pornit de la ...intrebarea mea...cat de distrus trebuie sa fii incat sa te duci la magazin si sa ceri "una bucata de Bri " cand sub ea...la descriere apare : Viitor medic, cu grave probleme de ordin psihic, legate de comportament,conduita, temperament, viitoare iubitoare de pletosi,pisici s.s.m.d [ pentru manifestari neplacute...adresati-va nimanui. O luati...ramaneti cu ea ! Va mai asteptam pe la noi ! :D ]. Ce-or fii zis ai mei..."Eh, stii tu draga ca mereu incurca etichetele..."
Mdaaaah !
So, here I am, pana la urma..nu au gresit eticheta...ba mai mult...au omis multe lucruri. Vai ca pe ai mei nu ii deranjeaza...sau poate...se prefac prea bine. Poate si pe ei i-au cumparat pentru calitatea asta :D

Inchinat divinitatii II


...inchinat singurei persoane pe care o ador si pe care o iubesc cel mai mult pe lumea asta :) ...Victor.

Se spune ca ...fratii mai mici imprumuta de la cei mari variate calitati...ii vad ca pe niste modele...Eu...nu fac exceptie de la regula. Mi-ar lua prea mult timp sa enumar toate clipele frumoase de pana acum, si zilele in care a venit si mi-a dat o palma peste ceafa ajutandu-ma sa vad lucrurile asa cum trebuia. Doar pentru ca ma iubea. Probabil modul meu de a scrie acum este oribil si lipsit de sens...si cu expresii nu tocmai bune pentru un astfel de post...dar feelingul asta nu poate fii descris in cuvinte...asa cum simt eu...voi ruga doar sa ...se primeasca mesajul.

Totul a inceput intr-o zi din mijlocul anului...6 iunie... acum 24 de ani, din bucuria si dragostea parintilor. Copilarie ca a oricarui alt copil...cu mai mult sau mai putine lipsuri...care s-a sfarsit foarte repede..pentru ca a trebuit sa se maturizeze prea devreme...la 7 ani...avea grija de mine. Primii mei pasi...cand am mai crescut...cantecele pe care le fredonam in fiecare seara inainte ca eu sa adorm... lectiile de inot...de basket... primele lacrimi pentru un baiat...a fost acolo :). E greu sa pot sa ii multumesc pentru mult prea multe...pentru simplul fapt nu ma pot stapanii...si sper din suflet ca el sa intuiasca ceea ce vreau eu sa spun...si ceea ce simt... doar e...fratele meu mai mare..nu?

M-am tavalit prin nisip...


...si acum ma chinui sa-l scot din par :).

Am venit de la mare...fizic. Atat pentru seara asta. Punct.

Polemici

Polemici despre o visina.
Partea buna : are o parte buna :))
Partea nasoala : are viermi.

Polemici despre oameni.
Partea buna : au o parte buna :)
Partea nasoala : e ca exista o parte nasoala.

Polemici despre mine.
Partea buna : am o parte buna !
Partea nasoala : "am o parte buna ! "