duminică, 15 iulie 2007

Liberty parade 2007

Sau Cronici de Cronici.
Invitati : Brian Cross si Robbie Rivera.




Am fost surprinsa placut la Eveniment, mai ales ca eu nu sunt[eram] o ascultatoare de muzica house si trance.Caravana a plecat la ora 17:00 din Olimp. S-au anuntat cel putin 50.000 de participanti pe plaja dintre Saturn si Venus.De la ora 19 pana la ora 6 s-a mixat si s-a dansat non-stop iar apoi petrecerea s-a mutat pe o terasa din perimetrul ingradit al arenei.
Programul schitat suna cam asa: la ora 01:00 va mixa pe scena Liberty Parade Brian Cross, iar de la ora 02:00 va trece la pupitru pe Robbie Rivera.
Imnul Liberty parade a fost semnat, ca si in 2005 si 2006, tot de DJ Optik in colaborare cu Activ.
Asadar :
2005 - Surrender
2006 - Feel Good
2007 - Music is driving me crazy. Dupa parerea mea , cel mai slab dintre toate trei.Imi aduc aminte...la Surrender lumea era in extaz.Pentru un asa festival, cred ca puteau scoate ceva mai bun. Oricum, mixurile lui Rivera si ale lui Cross au determinat lansarea tuturor "cometelor" si "avioanelor" de pe plaja. Un amalgam de stiluri si de miscari care per-total a aratat bestial. Ploaie de lasere verzi si lumini orbitoare, animatoare [ mai mult pricepute la vorbit intre ele decat la dansat] = cel mai mare festival de muzica [ nu house ! De Muzica] de la noi.Liberty parade a epuizat toate locurile de cazare pe o raza de 4 statiuni iar circulatia a fost "paralizata" mai bine de 2 zile. Pana sa intram in Arena , a durat mai bine de o ora, timp in care garzile au controlat buletine.Foarte putini cei sub 18 ani care au intrat, si foarte norocosi. Ma aflu printre ei.Dupa ora 11, politia a blocat intrarile, nu s-a mai intrat in arena. Era plin.
Pentru mine, momentul cel mai intens a fost mixul lui Rivera pe piesa lui Yves Larock - Rise up, personal...pe parcursul melodiei n-am mai auzit, vazut sau simtit nimic altceva. Robbie a "indoit" platanele si ne-a indoit si pe noi. Intr-adevar a meritat toata aglomeratia, mersul pe jos vreo 4 km, galagia.Acolo, am dat de muzica.Sa te duci cu un scop anume la Eveniment si sa pleci de acolo cu un zambet pe fata...gotta mean something :)
Iar apoi... Watch the sunrise ... music with Rosario Internullo... the end of Liberty Parade 2007.

3 comentarii:

Unknown spunea...

dap... muzica house... nu ma pasioneaza decat trance-ul psy-ul si psy trance crossover... daca ne uitam la cine a fost la noi sunt foarte slabi dar turma se duce dupa "muzica" in fine nu multi de acolo ar putea sa distinga diferenta dintre industrial si trip hop... in fine... nu mai conteaza... ideea a fost ca trebuie sa te simti bine no matter where... metallica, slayer, sodom, armin van buuren, paul van dyk... chiar nu conteaza. :)

Anonim spunea...

abba frate, ascultati abba =)))))

BlackStar spunea...

ascultam si abba...dar la liberty nu cred ca gaseai asa ceva :D