sâmbătă, 24 martie 2007

Mai rapid ca orice altceva...


Se spune că ochii sunt fereastra sufletului.

Chipul nostru "imbraca" in mod fundamental mai multe culori...a ochilor..a parului si a tenului. Fiecare are ceva de spus, mai mult sau mai putin despre personalitatea fiecaruia...un mit sau nu...cineva specializat poate citii in iris..si in culoarea acestuia.
E usor sa vezi gunoiul din ochii altora decat pe cel din ochiul tau...
Ochiul este menit sa "imbratiseze " frumusetile din jur..si nu sa judece....mai rapid ca si gandul...ochiul...se spune ca ...astupandu-i ochii cuiva, persoana aceea nu mai poate fii recunoscuta asa de usor...si se mai spune ca nu sunt coerenta in seara asta...o intrebare ma framanta.....Daca ochii sunt oglinda sufletului...si ochiul meu este fals...eu...sunt...nu asa cum afisez?

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ochi albastri ? Oglinda sufletului ? Brigitta ? Trei notiuni imbinate intr`o singura poza si cateva cuvinte ce o inconjoara.
Un albastru strident, atat de provocator, atragator, si totusi atat de ignorant si indiferent.
Ai vrut sa te asunzi, incerci sa te afunzi in propria singuratate, sa te schimbi, sa iti racesdti personalitatea, sa iti schimbi oglina sufletului astfel incat nimeni sa nu poata trece de aceasta bariera de gheata.
Esti in cautare de o schimbare fundamentala, pe plan limitat si infinit, o schimbare a carei indeplinire o cauti in tot ce faci, chiar si in schimbarea culorii ochilor.
Si cu toate ca, aparent, ochii tai sunt reci, respinagtori, goi, inlacrimati si provocatori, putina lume si focul, pasiunea, bunatatea, beatitudinea si puterea ce se ascunde in ei.

Oanza spunea...

"Daca ochii sunt oglinda sufletului...si ochiul meu este fals...eu...sunt...nu asa cum afisez?"
Te afisezi exact asa cum esti, chiar daca unele persoane te considera "evil" doar pentru ca zici totul verde-n fata.