vineri, 17 noiembrie 2006

Na,nana na,nana...Mai avem nevoie si de iarba...


"Romanii sunt printre cei mai versati cultivatori de canabis." HAHAHA , I mean...WTF[ replica mea preferata, obsesia si ticul meu verbal.]..ia bagati un ochi aici :


Sotii Filip, pe cand se bucurau intr-o zi de august de linistea casei lor, la cei 80 de ani traiti in regula cu Dumnezeu si cu cele lumesti, s-au trezit la poarta cu domnii cei mari de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate si Antidrog. "Noi cand i-am vazut ne-am predat, n-am mai zis nimica. I-am luat cu binisorul si i-am intrebat ce au cu noi", spune batrana din poarta casei.

HALDANUL. Si oamenii legii i-au luat cu binisorul si i-au intrebat de doua pardalnice de randuri de haldan (n.r. – canepa) semanat la marginea ulitei. "Am semanat haldanul sa avem cu ce lega la toamna pap’soiul sela", zambeste adumbrit de palarie nea Gheorghe. Si cica doi tineri din Iasi, amatori de "verdeturi" din astea, au pus ochii pe tarlaua oamenilor, ba mai mult, au venit de i-au lasat pe batrani fara funii de legat porumbul. r>
"MAMA" E DE VINA. Nedumerirea batranilor nu s-a stins nici dupa ce le-a fost starpit haldanul. "Io nu pricep cum de mai demult haldanul nu era drog si acu’ e", scormoneste cu batul in pamant femeia. "Stiu de la un domn inginer ceapist: asta-i «mama» si asta-i «tata»", zice alaturand doua tulpinite din snopii de canepa ce le-au mai ramas. Si cica ";mama", cu florile ei, ar fi de vina ca au venit domnii politisti si le-au vorbit de trafic, stupefiante si legi.

Batrana nu intelege si pace cum de-a ajuns turta cu julfa, cea pe care o facea cand era in putere, sa dea nastere la suspiciuni. Pe-atunci nu statea mult pe ganduri: macina samanta de canepa, o cocea pe soba si o garnisea cu zahar. De cativa ani incoace, sotii Filip foloseau semintele ca hrana la pui, iar ce ramanea vindea la targ batranul. Una peste alta, scoteau cam 600.000 de lei din toata afacerea cu canepa, ca samanta era soi bun, de la Colectiv. Pe piata stupefiantelor, un kilogram de canabis costa in jur de 3.000 de euro. </strong>


Deci dragilor..."RECOLTA. Sotii Filip au samanta de canabis de la Ceapeu. De atunci planteaza in fiecare an canepa sa faca bunatatea de turta cu julfa." ...sa-mi lesine pixu' daca nu-i cred :))...dati domne si pe la noi turta d'aia :D.
Tragem concluzii....so...plantam la mamaie' si la tataie' ....le zicem ca e..ochiu' boului...si totul e perfect.But don't fucking forget...nu-i lasati sa face turte dintr'alea...ca nu-i bine :)).

Un comentariu:

Anonim spunea...

Traim in Romania...si asta ne ocupa tot timpul:)) (traiasca turta)