luni, 28 ianuarie 2008

Ros-Albastre


Nu, nu ma refer la sufletele fanilor echipei steaua [ scris cu "s" mic tocmai pentru a va demonstra cat de mult ma intereseaza.In fine.] ci la culorile noilor noastre uniforme. Pardon! Ale uniformelor Colegiului National Cantemir Voda. Stiu ca ma invidiati, chiar din toata inima !

Inteleapa decizie a fost luata de catre inteleptul nostru director. Si cu asta am spus tot.

Abia am aflat, abia au aflat si-ai nostrii. [ oricum...nu ma mira sa aflu ca mai exista specimene care habar n-aveau . Vezi cazul de la balul bobocilor in care o "superba" don'soara nu stia cine pixu' meu e statuia din curtea liceului. ]. Alegerea uniformei s-a desfasurat in modul urmator :

" El stupido: Buna-ziua dragi colegi, ma aflu astazi aici pentru a va pune la curent cu ultima mea geniala idee, si anume..."hai sa le punem in pOla mea uniforme la descreierati, ca sa nu mai umble cu buricele la vedere/ suvitele colorate prin par/ esarfe la gat/ culori idioate/capete de morti atarnate de cur/lanturi si alte minunatii" [ ok ! totul e ok, plm...zic ca na...pana acum au fost uniforme, ca suntem prestigiosul colegiu, toata lumea stia vechea uniforma grena , cu cravata, vesta si pantofiori negri.]

Profesorii : mhhh...
El stupido : (ridicand minunatia ) ...aceasta este noua uniforma ( WTF ?!?! e decat un rahat de tricou..daca asta numesti tu uniforma, eu jur cu mana pe inima/Biblie [ in functie de credinte] ca am OO ! )

Profesorii : Hahahahahahah!

El stupido : Sper ca va place, va fi purtata si iarna si vara [ Hahah, WTF ?!?! I mean...WTF?!?! e cu maneca scurta smart ass ! ]...vara pe pielea goala iar iarna peste pulover.

Profesorii : .....

El stupido : Elevilor le vor fi luate masuri si vor putea alege singuri cate produse vor dori ...[ yeeeey ! visul meu de-o viata ! ]

Profesorii : Bai...asta vorbeste serios!?!?

El stupido : Materialul, dupa cum puteti observa este...plastic , deci, vor putea fi spalate foarte usor si la fel de usor se vor si usca ...

Profesorii : :blank:

El stupido : ...Iar pe tabla...exista mai multe mostre de culori pe care va invit sa le votati...

Profesorii : : blank:

El stupido : ..mie personal imi place acesta...rosu cu albastru , aducandu-mi aminte de echipa mea de suflet de fotbal, si pe care...de astfel l-am si ales. [ evident, tinand cont de parerea tuturor...adica...a lui ! ]. Pretul tricoului este de 35 lei , adica 350000 mii lei vechi. Invit dirigintii sa anunte elevii si sa stranga de urgenta banii. Cu aceasta , declar sedinta inchisa, va multumesc pentru participare.

Profesorii : : blank:."


Asta ca sa nu imi mai aduc aminte [ La dracu ! ca asta fac acum ...] de zilele in care dumnealui se posteaza in fata clasei, asteapta cu zambetul pe buze sa se faca liniste si incepe cu vechile prelegeri :

" Calculatoarele noastre sunt de ultima generatie, cele mai bune ! Mai bune decat la NASA !!!"

sau...

" Va fac piscina ! da, da..aici in curtea liceului !"

" O sa aveti cantina ! Si biliard " ...si mereu am uitat sa intreb " Dom' director, cine ?!? Noi...sau copiii nostri?!? Sau copiii copiilor nostri?!?!?"

sau...ah, la dracu ! nu-mi mai vin idei acum...ma rog, intrebarea mea e ... Oare o sa ajungem in asa hal incat sa ne caute cu GPS-u prin liceu?!? O sa facem educatia fizica in piscina?!?! In pauze o sa facem un biliard?!? Sedinte SPA??!?! de ce pixu' meu nu ma mut la liceu?!?!

Poate ca ar trebui sa incetez, pana la urma...liceul , pardon ! Colegiul e intr-o continua ascensiune...spre dezastru.



La dracu !




luni, 14 ianuarie 2008

Ce este femeia ?


Sau...ce cred barbatii/baietii despre ceea ce inseamna "femeia".

Q : Hey ! As putea , te rog, sa-ti pun o intrebare si sa-mi raspunzi sincer?

A: Hy :) , da ! [ Mentionez ca nimeni din cei pe care i-am intrebat nu mi-au raspuns "nu" ]

Q: Ce este femeia?
And so it begins :

A1: "Am o multime de idei sa-ti zic, dar cred ca intr-un mod cel mai bine spus este... jumateatea sentimentala a barbatului."

A2: "Ow Crap ! Ceva ciudat, ciufut si aiurea, dar barbatilor le plac chestiile astea, pentru ca suntem niste sado-masochisti."

A3: "Femeia ii o fiintza fara probleme dar care si le creeaza singura..."

A4:"Sexul opus barbatului..."

A5:"Pentru mine femeia poate fi un partener de viata sau un prieten ... depinde de cum este ea ca persoana."

A6:"Femeia este acea faptura fara de care barbatul ar fi mort doar ca nu vrea sa recunoasca."

A7:"Ehe ! Femeia e multe ! "

A8:"XX."

A9:"Cea mai frumoasa inventie a Creatorului."

A10:"A 2-a jumatate fara de care nu s-ar fi putut evolua."


Asadar, raspunsuri mai mult sau mai putin romantice, unele privite din puncte de vedere stiintifice, altele abstracte...cu putin noroc doar pozitive :) Numai de bine :)
Ce cred ei? Numai lucruri dragute .Sunt slabe sansele ca toti sa fie in acelasi timp indragostiti ca sa poata sa spuna doar frumuseturi si credeti-ma, nu am ales sa ascund nicio "definitie".
Putem sa-i rasplatim? Nu material...spiritual . Putem sa le spunem ca nici noi nu avem vreo parere proasta despre ei?
Am incercat o definitie, un hibrid intre multe ganduri ale persoanelor apropiate mie si definitii ale unor autori cunoscuti.

In semn de multumire...

"Sunteti cei care ne faceti sa uitam cine suntem,ne aratati cat de frumoasa poate fi viata, puteti schimba cursul firesc al existentei cotidiene.Ati fost plasati in locul in care pamantul se sfarseste si ne-ati pus pe noi...acolo unde incepe cerul. Va multumim pentru asta! "

joi, 10 ianuarie 2008

Stii ce-am aflat ?!?


Stii ce-am aflat?
Ca de fapt eu chiar sunt o pisica. Chiar foarte fraiera uneori...cam tot timpul dar asta nu conteaza. Si sunt chiar neagra. Si la minte. E amuzant sa vezi modul in care se dau toti 3 pasi in spate cand le trec calea...doar putini s-au oprit in drum si m-au mangaiat...in rest...se explica de ce sunt mizantropa... Mi s-au inegrit ochii..presupun ca de la frig. Si i-am lasat unui pusti niste rani pe maini...si (in) pe piept ...[ cel putin sper...pentru ca am nevoie sa-si aminteasca toata viata de mine] . Eu sigur imi voi aminiti toata viata de el. M-a luat in brate, m-a mangaiat...o perioada lunga de timp, m-a hranit..m-a plimbat pana a realizat ca mai exista si alte lichele de pisici...astea colorate...s-a saturat de atata negru si m-a parasit. Oricum, I still miss him, erau frumoase zilele , dar incepusem sa ragusesc de la atata tors..si ma durea in piept si-n gat. Asta e ...culoarea e totul. Pana la urma...everybody leaves the black cat. Because she's black. Miau...

marți, 8 ianuarie 2008

Doresc...

Un Bonsai...
Suvite gri...
Tunsoare noua,
O haina pana la genunchi Kaki sau Maron,
5 cercei pentru urechea stanga...la fel !
O geanta mare,
Un motan negru...
Si apoi unul alb ...
Sa ii numesc Otello si Desdemona...
Sa fac poze...
Sa ma vad cu Vio mai des,
Permis...
Un acces la toate evenimentele pe care sa scrie PRESS ACCESS,
Sa fiu fotograf la un ziar nou si nepretentios...
Sa fiu capabila sa intru la Medicina...
Sa imi placa acolo...
Sa retin tot si repede...si de tot !
Vreau sa pot sa stiu tot...
Cizme verzi si lungi si de piele intoarsa...
Sa raman prietena cu Andra, Cri, Banana si Maria for ever :)
O esarfa cu nuante de negru [ paradoxal ! ] , verde si culori de toamna...
Sa vad 2 Mai pe timp de iarna...
Un Beetle Cabrio gri...sau negru cu tapiterie grena...
Sa se imbrace Tata mereu in costum pentru ca ii sta foarte bine...si mama sa devina o super soferita...
Vreau sa am 55 kg si ochi verzi...
Sa am poze reusite...numai poze reusite...
Un Nikon D80 ...la fel ca al lu' Vio...
Vreau un bisturiu al meu...si un stetoscop adevarat :)
Doresc sa fiu din ce in ce mai fericita si cu fiecare zi care trece ...sa pot sa dau si celorlalti din fericirea mea :)