marți, 16 decembrie 2008

I've been better...

When you're life is going too fast off the train tracks,I can slow it down.Just when you think you're about to turn back scared you might crash...I'll be your ground.
Iar ma simt depasita zilele astea si trista si parca toata lumea face ceva astfel incat sa ma indispuna pe mine si sa ma intristeze mai tare. Tot incerc sa multumesc tot mai multe persoane si sa ma port frumos cu ele in speranta ca merita. Si sa nu le dau motive sa fie suparate...invidioase, sa nu le dau motive sa se prefaca si sa nu fie ele. Se pare ca JJ Rousseau n-avea dreptate cand zicea ca omul e bun de la natura. Nu e. Sau poate ca e, dar pentru o mult prea scurta perioada.Daca omul se naste bun sau rau si în conformitate cu acest factor îsi regleaza propriul comportament, atunci înseamna ca pornim de la ideea ca omul se naste om.
.Cand te trezesti in tot haosul asta creat de multimea de figuri date de posibilitatile materiale uiti sa mai fii bun. Si faptul ca altul are , ceva mai mult decat tine, material...dar si spiritual vorbind il face sa fie...un ipocrit, plin de fite, un "incapabil"." Si asta iti da dreptul sa-ti bati joc de el". DAR asta nu-ti da dreptul sa-ti bati joc de el ! Din cauza persoanelor de genul asta care jignesc din invidie..au aparut persoanele ca mine care si-au creat o proprie mentalitate si isi ghideaza viata dupa un principiu foarte simplu : " mi se rupe" . Pentru ca oameni ca ei vor exista in permanenta, pentru ca doar atat " |....| " ii duce si nu pot purcede catre un alt nivel...si pentru ca noi vom continua sa existam ca mentalitate doar din cauza lor.
Macar de totul s-ar rezolva cu un Algocalmin...

3 comentarii:

Anonim spunea...

:*

Anonim spunea...

si stii ce e mai grav? faptul ca nu poti sa treci cu vederea cuvintele jignitoare la adresa ta.si te abtii tinand in tine ceea ce te framanta..pentru ca tu nu o sa faci ce fac "ceilalti" , nu o sa ii barfesti la randul tau. normal si politicos mi se pare mai degraba sa rezumi toaate chestiile care iti vin in cap, care iti accelereaza respiratia doar gandindu'te la o disputa dintre ei si tine, la :"nu are rost"/"ma doare fix in c*r frate"...asta eventual nu numai in mintea ta, ci sa fie raspunsul tampeniilor de genul "ai auzit ce a zis ala.dar a fost chiar nesimtit...nu?!! nu'i asa?" (ca poate-poate dai si tu ceva din casa)
Deja am lalait-o fara sa spun nimic concret:) nu te lasa umilita catusi de putin de oamenii care au momente de rautate, ai grija cu atitudinea de "miserupista" pt ca multi o inteleg altfel si e in dezavantajul tau parand ca nu stii sa te impui...tu stii k cel putin pana acum 2 ani nu erai asa.
Si pana la urma ce mai conteaza anul asta?! esti a 12a...un singur semestru...o sa scapi de lumea asta...vine alta..si se anunta a fi o mai mare diaree decat asta. trebuie sa stim doar cum sa-i facem fata:) sanatosi si realisti sa fim..la multi ani!:))
a..si sunt un alt anonim mai putin pupacios(oasa;) )

Anonim spunea...

Multumesc :)