marți, 19 februarie 2008

Sastisita...

Also known as "plictisita".
Si incep o noua si mare lista de frustrari :
-De programul de scoala...intru ca bou', ies ca vaca. Adica...intru la 11:40, ies la 17:25 sau intru la 2:05 si ies la 18:30. Total anapoda.
-De programa scolara.
-De impartirea semestrelor.La dracu-n praznic e vacanta de vara [ care oricum e total insuficienta raportand-o la stresul cotidian ] . Daca va intrebati ce stres ar putea avea un adolescent de clasa a XI-a , la 17-18 ani , va spun eu...cu mana pe inima, ca are. Nu de dimensiunile "problemelor" "adultilor" ,dar oricum exagerat de multe cereri pentru starea lui. Lasati-i in pace sa se indragosteasca, sa planga, sa ierte, sa bea un cico dupa scoala, lasati-i sa simte ca-s la liceu.N-o sa se mai inatlneasca niciodata cu anii astia, de ce sa-i stresati. De fapt...sa ne stresati.
-De cererile profesilor pentru care ..materia pe care ei o predau e cea mai importanta. NU conteaza ca esti socio-uman, trebuie sa invati foarte bine matematica/economie/educatie pentru sanatate [ de parca ti-ar folosi la ceva] , nu conteaza ca esti la mate-info , tu trebuie sa stii foarte bine Psihologie, Filozofie si alte "umanisme".Asadar, mi se cere proiect complex la informatica. NU pot sa zic nu. De ce?! Pentru ca o sa am nevoie de informatica cand o sa scriu un reportaj pentru un ziar, sau cand o sa fac o autopsie.[ Right ! ]
-De faptul ca ma duc in fiecare zi foarte stresata cu gandul ca ...daca ma mai asculta la economie/sociologie/politologie/engleza/romana si nu o sa inteleaga ca am incetat sa-mi mai pierd timpul cu materii neimportante si mi-am vazut de viata mea...si de chimie.
-M-am saturat ca trebuie luna de luna sa ma duc la Foisor sa-mi fac abonament si sa fie scris pe o foaie si lipit in geam un anunt care suna asa : " S-a stricat calculatorul" . Lor nu le merge niciodata calculatorul. Cum draci sa nu mearga niciodata, oare e adevarat? Sau isi iau -putere-de-la-ei- pauze peste pauze de cafea?!?
-De ratata de alocatie, pe care vezi-doamne...ne-au marit-o [ 25 lei] si asadar..ne-au marit si pretul la abonamentele "reduse" . Tot 25 lei. In concluzie..nu ne dau nimic. Banii aia..tot la ei se intorc. Dupa ce m-am oprit la un chiosc de bilete si mi-am facut abonamentul ...am pornit-o spre scoala si facandu-mi-se sete mi-am spus...daca aveam acum acei 5 lei...puteam sa-mi iau o sticla de apa. Dar nu i-am avut pentru ca i-am dat la abonamentul de autobus...in care..oricum nu am nici loc , pentru ca...mama m-a invatat sa ofer locul meu persoanelor mai in varsta. [ Dar nu mi-a zis ca ele au posibilitatea sa ma umileasca doar pentru ca eu nu am prevazut ca ele se vor urca si astfel ..reactia mea a fost intarziata cu cateva secunde.]. Pana la urma platesc pentru locul ala.[ spun eu acum...si maine tot o sa ma ridic ca o fraiera...bine crescuta.]
-De toti adolescentii care pun foarte mult pret pe hainele pe care le porti, si umbla cu etichetele pe afara. [ mi-am explicat de multe ori de ce fac chestia asta dar acum am uitat..- aratand ce mult ma impresioneaza...-]
-De toti copii de bani-gata care sunt adusi la scoala NU de frati, NU de parinti, NU cu taxiul ci...cu soferul propriu. Nimeni nu zice si nu iti interzice sa nu vii, dar macar, din respect pentru ceilalti...nu te lauda cu asta.
-De toti libidinosii care vorbesc despre tine in gura mare, de parca tu nu ai fi acolo.
-De toti ratatii care se iau pe strada de tine...ca sa-si demonstreze lor cat sunt de ratati...PARDON smecheri.
-De toata mocirla din Bucuresti. Mereu ajung cu pantalonii praf la scoala.
-De praful din aer.
-De toata muzica, m-am saturat pana peste cap, nimic nou dragut, iar vechile melodii...sunt reascultate la infinit si am ajuns sa nu mai doresc sa pornesc winampul/playerul/radioul/tv-ul.
-De toate "nu-stiu-cum-sa-le-zic" care arata la fel. JUR. Par, haine, espadrile,machiaj, ghiozdane,cercei,bentite.Parca-s clonate in plm si imi aduc aminte de oaia Dolly.
-Habar nu au cine cacat este Jack, si pana acum 3-4 luni nu stiau ce e aia Nightmare Before Christmas. Ce importanta are, e cool?!? Este ! Ah da..si asculta aceiasi muzica :D. Pueril.Penibil chiar, de tot.
-Manelele pe telefon, inainte le uram...acum le detest pentru ca le aud pana si in autobus si nimeni nu are tupeu sa zica nimic. Probabil le place..so..de ce sa se deranjeze. Ma dau jos...si o iau frumos pe picioare.Singura solutie.

Am cam terminat...pentru moment. Sigur o sa-mi mai aduc aminte si-o sa o completez. Sper ca nu v-am determinat sa ma urati mai tare...sau v-am plictisit.Numa' bine.

5 comentarii:

Unknown spunea...

in toata asta ai cuprins si o parte din conceptia lu tom: "unde vreti sa ajungeti? la manele ?"...

este o adveartaa provocare sa ramai un om normal prntre atatia martiei si sa te mentii plutind printre atatea epave.

botzo spunea...

"-De toti copii de bani-gata care sunt adusi la scoala NU de frati, NU de parinti, NU cu taxiul ci...cu soferul propriu. Nimeni nu zice si nu iti interzice sa nu vii, dar macar, din respect pentru ceilalti...nu te lauda cu asta."

nepoata lui nicu gheara a fost cu mine in clasa. o ia soferul de la scoala. nu am auzit vorbind despre asta niciodata...a fost la nunta lui mutu in italia...n-am auzit nik de la ea...deci inca se poate brig...stai lin...

Anonim spunea...

vezi ca au marit alocatia :)) . e 32 de lei :D.. daaaaar in caz k nu esti acasa cand vine postasul(dap , cal a pensionari) te trimit frumos tantiile alea frustate pe Hambarului 6 , Lia Manoliu .
:D ah , si as aduga eu o chestie..in RaTB , cand miroase a "romani sadea , veniti de sapa si topor" si ai tupeul sa deschizi geamul , "romanu' sadea" sa se ridice tacticos ,plescaind o guma uitata printre masele si sa inchida geamul ," ce'ai fato , vrei sa racesc ?eu muncesc , nu ca tine , ma duc la liceu"..
coment lung , daar...imi place sa iti citesc blogul . chiar mult de tot

Anonim spunea...

Multumesc pentru info eleni :)) :* si pt ca "ma citesti"

Anonim spunea...

[url=http://www.kfarbair.com][img]http://www.kfarbair.com/_images/logo.png[/img][/url]

בית מלון [url=http://www.kfarbair.com]כפר בעיר[/url] - שלווה, [url=http://www.kfarbair.com/about.html]חדרים[/url] מרווחים, אינטימיות, [url=http://kfarbair.com/services.html]שקט[/url] . אנחנו מספקים שירותי אירוח מיוחדים כמו כן ישנו במקום שירות חדרים הכולל [url=http://www.kfarbair.com/eng/index.html]ארוחות רומנטיות[/url] במחירים מיוחדים אשר יוגשו ישירות לחדרכם!

לפרטים נוספים אנא גשו לעמוד המלון - [url=http://kfarbair.com]כפר בעיר[/url] [url=http://www.kfarbair.com/contact.html][img]http://www.kfarbair.com/_images/apixel.gif[/img][/url]