sâmbătă, 24 martie 2007

Mai rapid ca orice altceva...


Se spune că ochii sunt fereastra sufletului.

Chipul nostru "imbraca" in mod fundamental mai multe culori...a ochilor..a parului si a tenului. Fiecare are ceva de spus, mai mult sau mai putin despre personalitatea fiecaruia...un mit sau nu...cineva specializat poate citii in iris..si in culoarea acestuia.
E usor sa vezi gunoiul din ochii altora decat pe cel din ochiul tau...
Ochiul este menit sa "imbratiseze " frumusetile din jur..si nu sa judece....mai rapid ca si gandul...ochiul...se spune ca ...astupandu-i ochii cuiva, persoana aceea nu mai poate fii recunoscuta asa de usor...si se mai spune ca nu sunt coerenta in seara asta...o intrebare ma framanta.....Daca ochii sunt oglinda sufletului...si ochiul meu este fals...eu...sunt...nu asa cum afisez?

vineri, 23 martie 2007

Continuare reconciliere...

Pentru ca daca editam postul..nu mai avea farmec :)) Imi suna in cap ..si mi se pare ca au o oarecare legatura cu ideile mele anterioare...ma rog...de azi...adica...permanente :))

An old man turned ninety-eight
He won the lottery and died the next day
It's a black fly in your Chardonnay
It's a death row pardon two minutes too late
And isn't it ironic...don't you think?!?

It's like rain on your wedding day
It's a free ride when you've already paid
It's the good advice that you just didn't take
Who would've thought...it figures

joi, 22 martie 2007

Marul...


Este o specie de plantă erbacee, perenă, glabră şi cu miros neplăcut, care creşte în locuri cultivate şi în tufişuri.



100 de grame de mere contin:
• Calorii: 51;
• Glucide: 12 g;
• Indice glicemic: 38;
• Fibre: 2 g;
• Vitamina C: 5 mg;
• Magneziu: 12 mg.
• ...si...pacate.


"Marul are o istorie indelungata. Citim despre el in Biblie, dar si in multe carti religioase, de pilda in Cartea egipteana a mortilor. Simbolismul sau este prezent in nenumarate povesti si legende. Marul a jucat un rol important in anumite ritualuri. Sa ne gandim la „marul bogatiei”, care simboliza puterea si abundenta, sau la „marul iubirii”, ca semn al fertilitatii. In acceptia biblica, marul semnifica atat cunoasterea, cat si pacatul. "
Dupa ce mananci un mar...te apuca asa..o stare de vinovatie...de multe ori m-am intrebat de ce...continuam sa mancam mere...daca "la inceput...D-zeu le-a interzis primilor oameni sa manance din mar..."...daca tot a reprezentat THE BIG SIN ...ce facem?!? Continuam sa cosumam, ignorand...saaaaau....nu ne pasa? ...Eu personal cred ca nu ne pasa.

duminică, 11 martie 2007

Dupa bloguri...suntem noi.

Sunt suparata si nu mai vreau sa scriu in blogul asta...pentru ca il citesc prea multi oameni pe care ar trebui sa-i privesc in ochi...si greselile sunt remediabile...imi pot "cantarii" cuvintele...le pot alege cu usurinta...gresesc o fraza..sau nu-mi place cum suna..."backspace" imi este prieten...ma ajuta sa afisez aici...chestii prelucrate, de prea multe ori gandite si modificate...motivele de suparare...sunt mult mai diminuate deoarece scriu cu gandul de...a nu ...jigni ..si de a nu face discriminari...de a SATISFACE pe o scara mai larga... Poate ca dupa bloguri suntem noi...dar in bloguri...afisam partea "grijulie" a noastra. Chiar acum..de curand vorbeam cu un prieten despre falsitatea de care dau dovada majoritatea oamenilor..pana si eu. Nu as fii acceptat nici in ruptul capului ca am plans la filme ca...Diamantul sangeriu, Fantana...chiar si clasicul Titanic...la care lumea a devenit imuna si care nu mai atinge pe nimeni...sincer spun acum ..chiar daca sunt constienta ca mi-am ales cu grija cuvintele dinainte...ca..eu plang..de fiecare data cand il revad...luna aceasta...are cea de-a 10-a aniversare.De ce nu admit ca sunt si eu...sentimentala? Ipocrizia e raspunsul. Intr-adevar..cum poate un rocker sa fie sentimental? Este. Dar a ajuns sa ascunda lucrul asta..pentru ca exteriorul considera ca se numeste " neinteles" , ca este starea lor fireasca...de depresivi.

"Trebuie sa ma supun legilor lor intime, sa corespund tiparului crescut din visele , filmele si romanele lor" ...adica...sa devin imaginea de care toti au nevoie :)
Observ ca incep sa accept ca nu vreau sa fiu ceea ce societatea vrea...vreau sa raman asa..ca sa nu-mi para rau mai tarziu.
In momentul in care scriu postul asta de blog...din necesitatea de a ma plange in continuare de viata mizera pe care o traiesc ..la volanul unui Audi TT negru cabrio...pe scaunul din dreapta avand laptopul si aparatul foto...care impreuna fac 60 de milioane..in picioare pantofii de firma...si imbracata in pijama...ma gandesc ca exista cineva care are o viata perfecta...10 mii de lei in buzunar...si creionul . Eu . In zilele mele bune in care doresc sa merg cu metroul..si nu vreau sa mananc decat un covrig...iar in picioare ...am tenesii rupti...de care sunt legata sentimental . Sunt rosii si prafuiti. Dar sunt ai mei. Si daca intr-o zi..cineva o sa ma vada la stop cu manelele date tare...sa stie ca e din cauza societatii..si la casti...am muzica mea. Sa ma traga pe dreapta ..si sa-mi dea un creion , o foaie si un covrig. Ii voi inmana cheile masinii mele. Chiar...acum stii in ce hal sunt? Nespalata pe dinti si cu parul ciufulit...nimeni nu ma stie, nimeni nu ma cunoaste..eu continui sa promovez aceiasi imagine...Noapte buna ! Buna dimineata ! Buna ziua !

sâmbătă, 3 martie 2007

Fantana...de plans/RAS.


Domnule..am fost la film ca orice om normal..care sambata seara nu are ce sa faca in casa si nu are pe ce da banii. Hmultiplex...cumparam bilete la singurul film care ne atragea dupa nume . [ Note for myself...nu te mai duce la filme care ti se par tie ca au nume misto..citeste despre film inainte..cine stie cate filme tari ai ratat pana acum ! ]. Este singurul criteriu dupa care ne alegem filmul..ah da...si dupa poster.
Alegem "The Fountain" . Coaeee...ce nume impresionant...e cu "THE" in fata..inseamna ca e rupere...gata...la asta luam bilete.
Film psihologic punct Ciudat punct Aberant punct Despre COPACI punct PUNCT
Arata ceva de genul :




Cum spuneam...film psihologic..ori..eu sunt ciudata..ori ei sunt ciudati [ restul salii] ..ori..eu ma prind de anumite chestii...ori nu ma prind deloc...ori eu stiu ceva psihologie si inteleg aspectele...ori sunt prea varza la psihologie..sincer..NU CRED. Faza fazelor...sala era socata...si trista intr-un fel..pe mine m-a bufnit un ras isteric..care m-a tinut ultimele 10 minute ale filmului. Copacu' !!!! COPACUUUU'...CAT E COPACUUUU' !!!!!!?!??!?!

vineri, 2 martie 2007

O iubesc pe...

..pe prietena mea Ana... http://bitterbluechronicles.blogspot.com/ ca are curajul sa zica exact ceea ce-i trece prin cap ...fara sa-i pese de consecinte..ma rog...
De multe ori am vrut sa pot sa ma duc si sa spun in fata persoanelor care m-au deranjat intr-un fel...anumite chestii..si niciodata nu am facut-o...poate pentru simplu fapt ca mi-e frica sa nu...imi raspunda la acuzatie intrun mod mai nasol..dar in care sa ma pierd..si sa nu stiu sa raspund din nou...obisnuia sa mi se intample destul de des..preferam sa ma ascund sub pseudonime...sau...persoane...sa fiu subtila..dar niciodata nu intelegeau. Cred ca o faceam din politete. Poate ar trebui sa incep sa spun lucrurilor pe nume..si sa nu-mi pese de ceea ce lumea va considera..pana la urma..it's me..take it or leave it...