sâmbătă, 17 noiembrie 2007

"Nimeni nu ma intelege " II

Sau " Am avut dreptate ! "
Pustoaica blonda cu dipotrii cat casa si foarte naiva a primit-o la bal. Pardon ...la Bal . Pentru ca toata lumea vorbeste de el, o sa ajunga sa fie scris cu majuscula si litere rosii in calendarul Bisericii, pardon...al prostiei..imi cer scuze...al Colegiului National Cantemir- Voda.
Cum spuneam...foarte ametita si dupa vreo 4-5 pachete de tigari [ cred eu ] ...2 guri de Whisky sau mai-stiu-eu-ce-a-baut-acolo, a gasit pe cineva care s-o "defloreze" in cel mai romantic si confortabil loc ce poarte exista vreodata...Toaleta, Buda,WC-ul unui prestigios( fitos) club Bucurestean. Inainte de asta s-a laudat prietenelor cum a baut ea foarte mult de la o groaza de tipi de clasa a XI-a [ 11] si a XII [ 12] care...evident[!] o plac, si cum unul dintre ei, pe care ea nu poate sa-l suporte se tine dupa ea. " Fatah ! nu-l mai suport, ma calca pe nervi !". Suparata ca mega-tipul cool, pe care ea are impresia ca il iubeste ,n-o baga in seama...se "arunca" in bratele "enervantului" care profitand de sitatia ei jalinica [ imi cer scuzeeee ! trista] ii ofera un penis pe care sa planga...pardon ! un umar !
Dupa super partida de "sex salbatic" din baie timp in care ea n-a plans de niciun fel, merge...evident[!] sa se laude prietenelor...ea fiind mult mai cool decat ele. " hihihi" si hohoho si hahaha si ele o preaslavesc pe regina sexului precoce.
Don'soara are impresia ca i-a mai frant inima inca unui tip de pe "lista" ei cea interminabila...ca toti o plac acum, ca o sa fie bagata in seama mai mult, o sa dea pe afara de prea multa popularitate. Poate ar trebui sa-i spuna cineva...ca ea e cea care s-a ales cu ceva rupt...si asta e decat inceputul si acum asteptam ca dumneai sa dea [foarte curand sa speram]peste blogul asta...si sa realizeze.Cu totii ne maturizam...cu sau fara ceva rupt.

6 comentarii:

Anonim spunea...

Frate... esti mai mult dekt rautacioasa... sincer :( e treaba ei si dak e numai o boboaca disperata de viata tot treaba ei e

BlackStar spunea...

Prefer termentul de "realista" :D ..si nu vorbesc despre o "boboaca" anume..ci vorbesc in general. Iti multumesc pentru vizita :)

BlackStar spunea...

*termenul

Unknown spunea...

Stiu exact despte cine este vorba.
Pacat, dar este modelul tip al fetei de clasa a 9a. Oricum, stii exemple comcrete, nu este singura stoarfa care incearca sa franga inimi la fraieri... ti`am dat exemple, cel putin din experientza personala.
keep doing a good job. pup u bri :*

BlackStar spunea...

Multumesc, multumesc !
Sper ca nu s-a simtit cineva, e scris strict din punctul de vedere al unei persoane extrem de carcotase :D .
Blonduta e fictiune si actiunea e basm. ( las la interpretat )

Anonim spunea...

Stii stilul ala acid dar realist ce nu poate fi combatut aici in postul asta e evident in toata splendoarea lui e genul de text pe care il citesti si te uimeste cat de mult iti place sa-l devorezi .. mi-a placut modul de a scrie nu o sa vb despre tema desi este destul de inspirata din realitatille cotidiene ... nu stiam ca acum se inlocuiesc umerii cu altceva si faptul ca asa se frange inima unui tip :)))