marți, 8 mai 2007

Pe fuga


E teza la psihologie, cand plec de la ore, cand ma intalnesc cu persoane cunoscute si poate chiar si dragi, cand mananc, cand trebuie sa plec la basket, cand stau pe net, cand scriu blogul asta, cand ...traiesc. Pe fuga am fost si cand a scapat de droguri. Si cand a scapat de coma alcoolica...cand a disparut starea de dezobisnuire progresiva...nu am timp nici sa mai plang , de obicei nu accept ajutor , plang putin si rapid...ca sa nu vada nimeni, si asa...sa nu ma intrebe nimic.E ciudat cum te pot schimba atat de mult niste cuvinte ale unui copil, care iti spune absolut ceea ce vede si ce simte, neinfluentat de nimeni. E ciudat cum te face sa renunti la vicii si obiceiuri proaste , doar ca sa il vezi fericit. Eu? Nu...nu mie mi s-a intamplat, cu toate ca...serios, mi-ar fii placut. Eu nu sunt capabila sa fac ceva pentru cineva ca sa il vad fericit, e in sange. Sa fiu eu, pentru mine, numai cu mine. Nu am fost invatata asa. Am simtit asa. Iar cand am incercat sa ma schimb, mi s-a dovedit ca nu merita.Pe fuga sunt clipele, vietile tuturor, Roxette[ mereu se grabesc oamenii astia...]...si ma grabesc si pe mine, ma cuprinde o stare ciudata cand ii ascult.Gandeste-te ca...ai citit pana aici, si ti-ai ocupat 1-2 minute...si s-au dus ! Nu le mai primesti inapoi, poate le-ai irosit. Poate chiar consideri asta.
Ignor o bucata din viata :) ...am ajuns sa urasc zilele in care eram fericita pentru ca erau decat niste senzatii noi pentru mine , si nu stiam ca vor fii trecatoare. Iar acum...acum sunt cum eram inainte, sunt eu, pentru mine...numai cu mine.

3 comentarii:

botzo spunea...

nu cred k mai are rost sa mai comentez...pur si simplu depinde de cum simte fiekre...eu de exemplu as face ceva de genu k sa-mi fac fratele...mama...tatal...iubita...prietenul cel mai bun...oamenii pe kre ii iubesc in general...sa-i fac fericiti...si as face-o pt k stiu k si ei ar face la fel pt mn...oricare din cei enumerati mai sus...pt k ma si ii iubesc...

Anonim spunea...

m-ai pus pe ganduri cand ai zis ca citind asta mi-au trecut 1-2 min care nu o sa le mai am ...ma faci sa nu mai citesc deloc :P

Anonim spunea...

:)) nu imi pare rau ...doar m-ai pus pe ganduri ..nu am privit pana acum problema asa :D o sa citesc in continuare oricum :)