marți, 1 mai 2007

Buna seara Bucuresti !


Mrrr... m-am intors din "escapada" de 5 zile ...2Mai :) - Vama...sunt atatea de spus , dar prea putin timp si spatiu de scris. Mi-am exersat skill-urile de fotograf...am stat pe plaja si am lenevit, am uitat de psihologie si biologie. Am vazut pletosi :)...chiar multi.

Stari specifice romantismului si simbolismului, contemplatia, melancolia...reveria. "Same place but without you..." ...aceiasi plaja, jocul din dreptul stalpului, aproape de apa...o singura rogojina...Imi spun : Carpe diem iubito ! ...da-le dracu' de vremuri...e 1 Mai 2007, esti in 2 Mai, iubesti locul asta...ai aparatul langa si un calm extraordinar. Si maine este o zi...si a venit si maine, si am uitat, iar apoi cand am refacut drumurile "noastre" ...mi-am reamintit. Apoi am uitat. Definitiv.

Am pus titluri ..." Marea ne da de mancare" , "Luciditate" ...."Mi-e dor" ... si am baut bere fara alcool si vesnica COLA...am mancat seminte pe plaja...am condus pe Dig...ma rog...[m-am certat cu pletosii care se luau de mine...] ...Surubelinta verde...Expirat...50 de poze cu luna...2 reusite...Gringo cel rau [ noul caine al gazdei mele...]...miros de iarba...cercei in dungi...cizme de piele, Pirati...Cazinoul din Constanta...salam cu paine...Vanvara...ochi albastrii si par lung...motorul...lantul de la pantaloni, 3 GB de poze...Cernavoda...165-180/h....autostrada...caldura, praf, soare...manele...Bucuresti. Un mar...winamp...blogul asta...EU.

3 comentarii:

botzo spunea...

hey gringo...welcome back:))

Anonim spunea...

ador poza

Unknown spunea...

mi e dor de vama si de pletosi si de expirat si de cainii vesnic neingrijiti ai gazdei...:P si, da, super poza!!!