vineri, 5 ianuarie 2007

Alfa Romeo?!?!


LOVITÚRĂ, lovituri, s.f. 1. Atingere bruscă şi puternică, izbitură; (concr.) .

FRONTÁL, -Ă, frontali, e, adj., s.n 1. Din faţă, aşezat în faţă

Combinate...lovitura frontala. Adica...atunci cand tu parchezi !!! corect !!![ ma rog..nu conteaza ca locurile erau rezervate celor de la Academia Catavencu] si vine O BLONDA [ de unde stiu ca era BLONDA??(..sigur era femeie) ..pai..numai o blonda poate sa parcheze atat de prost intr-un loc de parcare delimitat. Si sa coboare din masina intr-un spatiu de 20 de cm, nu imi imaginez nici macar cum a deschis usa : ] si parcheaza ATAT de prost incat tu nu poti sa iesi cu masinuta din parcare . [ masina in cauza e ..un vw passat 2002 tdi 130cp, adica...aham, va rog frumos :D ..putin respect ! [ mai mult asa :)) ] .

Cum am scos masina de acolo? Injuraturi...mi-am scos si mi-am bagat din nou, am claxonat, i-am dat suturi celelalte masini [ hahaha...nici alarma nu avea...] , am incercat sa mut Matizul din stanga mea , macar de acolo sa castig 10 cm ...sa scot si eu ca omu' masina..am blocat traficul , pe partea cealalta tin sa mentionez ca erau parcate [ neregulamentar , hahahaha , ca am vazut si asta ! ] masini in sir "indian" , pe trotuar. Daca nu erau, urcam fundu' masinii pe trotuar, si dusa eram. Dar nu s-a putut. La un moment dat, s-a enervat una [ da, una , parea destul de smart like...] si m-a rugat sa o las pe ea sa o scoata. Evident!!!! era sa loveasca ceva.Am stat 45 de minute , timp in care tipam sperand sa ne auda fraiera care detinea alfa romeo, sa vina si sa-si scoata caruta de acolo. A aparut si salvarea . Nu , nu masina, un arab , cu care nu prea ne intelegeam . Imi aduc aminte doar atat :


el : [ cu un accent din aia caterincos, de...noromanian] : care.... e problema?[ se uita asa, marusa spatiul]

- Pai, nu pot sa scot masina . [ ah, am uitat sa specific, avea tot un passat]

el: eh, chiar , deloc?

-Hmm, nu reusesc

el: pot eu? tu me lasi? pe mine ? sa scoate masina?

-[ hmm..ma uit la masina...uuu..e passat. ] ..da, te rog, daca reusesti...

el: poftim, tu..intra ..dreapta . [ sa intru in dreapta]

-ok.

Cheia se roteste, apare inca un arab...hmm..unu' .."blanos" ...tipul opreste circulatia :)) . Le striga soferilor.." taci bei! " si ne dirijeaza. "vruum" ..si tipul imi scoate masina [ din multe miscari recunosc, dar o scoate ].Cred ca nu trebuie sa mai mentionez ca acum...tipul..mi se parea extrem de dragut... ochi verzi, brunet...smecher imbracat..pe locul soferului...in masina MEA :D.

Super happy ca pot in sfarsit sa plec acasa...multumesc tipului...si ii las o amintire "don'soarei" cu alfa...pe o foaie A4 , un mic mesaj : "Sugi p*** ! [na, ca am reusit sa scot masina! ] Mai exerseaza parcarile ! Semnat...Passatu' ! "...eh, sunt bine acum, si masina la fel. Putin stresata, dar bine....



Semnat, Tipa din Passat :D


Un comentariu:

Anonim spunea...

:))

tare