duminică, 30 august 2009

Inainte de plecare

Asa.
S-a terminat toata mascarada asta cu Bacul si Admiterea. Acum putem respira linistiti ( inainte respiram tineri si nelinistiti) . Idiot inceput. Scriu postul asta pentru a-mi justifica sederea in fata calculatorului la 01:53 AM. Grozav. Nici macar nu gasesc o melodie care sa-mi "trezeasca " putin inspiratia...
[ incerc altceva..]. Anyway...asa...plec,in vacanta, in Munchen.
O sa incerc sa scriu si de acolo ceva ( sper ca nemtii sunt darnici in ceea ce priveste Wi-Fi, wireless, etc...).

Ma simt putin ciudat. Cineva mi-a spus ca sunt pierduta, pierduta intr-un anumit fel. Persoana respectiva ar numi starea mea ...de indragosteala . Neg. Cred ca mai degraba tanjesc dupa o stare din aia. Mi-ar placea teribil sa pot sa ma "pierd" asa , dintr-o data, mi-ar placea ca mintea mea sa poata zbura pe unde vrea ea...
Cu ceva timp in urma nu-mi puteam explica de ce nu pot sa-mi imaginez efectiv actiuni ( nu stiu daca ma exprim clar...o sa incerc sa fiu mai concreta...o sa ma folosesc de un exemplu : in filmele alea americane in care tipele viseaza cu ochii deschisi si chiar se proiecteaza in cadrul respectiv, e aproape palpabil si material) si situatii...ulterior am reusit. Cred ca daca ma straduiesc si fac asta regulat ...o sa reusesc. Imi pare rau ca bat iar campii...nu am cum sa-mi definesc starea si incerc sa "notez" aici toate ideile.
Acum tocmai m-am oprit din scris pentru ca a trebuit sa dau "play" melodiei ce tocmai se terminase in speranta in care nu-mi voi uita ideile. Ca sa vezi...pot sa scriu fara sa ma uit la tastatura...
Ce ingramadire de contradictii :)).
Mi-a venit acum in minte o situatie ciudata, de fapt o chestie pe care nu o pot intelege...In ce celula a ADN-ului feminin s-a gresit vreo combinatie din moment ce suntem atat de diferite de sexul opus? Si nu, nu ma refer la fizic..ma refer la toate situatiile astea cotidiene care imi dau de gandit. De exemplu:
1. Cel mai banal si "la indemana" exemplu ce-mi vine acum in minte : Sofatul.
Care e domnilor problema?!? De unde chestia asta cu condusul , nu neg..e adevarata, probata. Eu cred ca sufar de-o malformatie dar sincer, nu fac greseli din alea catastrofale ( acum nu stiu exact unde e malformatia... daca determina sentimentul asta de "supraapreciere" sau modul in care conduc ...doamnelor, va rog, luati-o ca pe o gluma :)) ). Dar sincer vorbind, barbatii sunt muuult mai priceputi la sportul asta decat noi. Pe bune. Cred ca problema femeilor este faptul ca stau sa "rumege" prea mult la vreo problema nou ivita si nu actioneaza din instinct.Nu spun ca nu exista exceptii ! Doamne fereste !!! si inca destule...dar in orice caz. O bila alba lor.

2. Referitor la relatii.
Care e smecheria asta cu toata "lista" de tipe. Femeile cauta o relatie si buna, tipii cauta "n"-spe si nasoale toate. Nu neaparat nasoale, dar foarte rapide. Care vin si pleaca la fel de repede ca pizza. Daca are si mult topping ( insemnand pe de o parte fizic impresionant, iar pe de alta parte...putina inteligenta...simt al umorului ...) ...e posibil s-o mai comande si alta data, daca nu...fiti sigure ca vor schimba pizzeria.

3. Mega-importanta problema a inselatului.
Fizic vs. Psihic.
Ghiciti voi care termen corespunde carui semn sexual. Aha...e bine !
Daca ei isi inseala partenera cu alta tipa...nu se schimba absolut nimic in comportamentul lor. Nu dau de banuit, se comporta fix la fel ca inainte ( uneori si mai bine, incercand sa mascheze exact momentul...). Evident,( si aici) exista si exceptii. Trageti voi concluzia care sunt acelea.
Pe de alta parte, femeile cand inseala, inseala in primul rand psihic ( probabil stiti toate "certurile" alea psihice cu : Merit mai mult !! Face ce nu face X, ma simt atat de bine cu el, imi cumpara flori, e mult mai bun...bla bla bla) si abia apoi fizic. Se racesc instantaneu, se vede de la Matei Ambrozie si pana la Piata Universitatii ca au facut chestia asta. De obicei lasa si urme ( mesaje in telefon, poze ...discutii pe Messenger). In unele cazuri , observi ca le trebuie ATAT de putin sa-si piarda mintile incat ametesc ( EU) doar gandindu-ma la repeziciunea cu care indragostesc..ne indragostim. ( S-a uitat cu un ochi stramb la mine?!? Clar ma place....Uite ce dragut a spus "Buna" !!! , s-a miscat intr-un fel agenda lui de pe birou in momentul in care ne-am vazut de dimineata..). Daca tipul e si putin stilat si trecut prin numeroase "relatii" de genul, ii este 7 ori mai usor sa poata "vana"". Spune exact ce vrei sa auzi, cand vrei sa auzi, dar n-o sa recunosti ca el doar se joaca ( cu toate ca esti constienta) ...ci ca orice alta surata de-a ta...o sa vrei sa crezi ca-l poti schimba si ca de data asta , este ceva foarte serios.


Cred ca acum las sa iasa la suprafata toate frustrarile mele. Concretizand...XX de ce nu poate insela fara ca XY sa afle?!?
Pai ...poate ! dar necesita experienta si lunga munca. Fiti absolut sigure ca prima, a doua, a noua oara...o sa fie foarte nasol. De fapt nasolul se va diminua treptat pana veti ajunge in momentul in care ori o sa fiti infestate cu un "Y" ..ori o sa va lasati de sportul asta.
Cred ca infestarea cu "Y" este si cauza condusului acceptabil sau mai mult decat acceptabil la unele femei. Asadar, in unele momente...incetez sa ma mir cand aud vreo persoana de sex feminin spunand : " Ce P...ANA mea !" .Glumesc...


O sa ma opresc aici in dimineata aceasta pentru ca m-a ajuns oboseala.
Sper din suflet ca ceea ce am scris pana acum sa nu supere pe cineva, sau daca a facut-o deja...o sa incerc sa ma revansez printr-un post( altul decat continuarea acestuia curent) prin care voi acorda toate laudele/meritele persoanelor de sex feminin.

O duminica placuta !