joi, 28 februarie 2008

Gen, va las sa ma cunoasteti mai bine...

Aparent .

1. Luati cartea cea mai la indemana, deschideti la pagina 18 si scrieti aici al 4-lea rand.
"Nu veti obtine intotdeauna combinatia corecta intre viteza de inchidere a obturatoruluisi deschiderea diafragmei ..."

2.Fara sa verificati, cat e ora?
10:46

3.Verificati
10:26

4.Cum sunteti imbracat?
Pijama cu flori.

5.Inainte de a raspunde la acest chestionar, la ce va uitati?
La caserola cu caise deshidratate de pe masa...

6. Ce zgomot auziti in afara celui al calculatorului?
"Nora pentru mama" ...se uita bunica la televizor.

7. Cand ati iesit ultima data si ce ati facut cu ocazia respectiva?
Duminica, in parc cu rolele [ IOR ] , si am primit lalele ca erau Dragobetele.

8. Ati visat ieri noapte?
Da.Mereu visez.

9. Cand ati ras ultima oara?
Cand mi-a dat cineva un motv sa rad? ...jk...luni.Ma uitam la o masina si mi se parea grozava astfel incat am dat-o intr-un ras idiot.

10. Ce aveti pe peretii incaperii unde sunteti?
Pe peretele din fata mea sunt flori uscate lipite de mine, pe cel din dreapta e un tablou cumparat de mine...in spate e biblioteca...in stanga sunt geamuri. E plictisitor. Din loc in loc s-a mai crapat vopseaua...intr-un alt colt sunt racaiti de ghearele lu' Newton...

11. Daca ati deveni multimilionar peste noapte, care ar fi primul lucru pe care l-ati cumpara?
Un apartament langa Herastrau in complexul de langa parc.

12.Care este ultimul film pe care l-ati vazut?
Asterix la Jocurile Olimpice.

13. Ati vazut ceva neobisnuit astazi?
Cainele meu statea in pat si isi scotea ciulinii de pe laba.Si s-a bucurat cand m-a vazut.

14.Ce parere aveti despre acest chestionar?
Hai maaa...se putea si mai bine, vroiam ca lumea sa ma cunoasca mai bine, e banal.

15. Spuneti-ne ceva ce nu stim inca.
La 2 ani mi-am aruncat ghetutele in WC, pana la 5 ani...cand ieseam afara o luam la fuga si bunica ma gasea la sute de metrii departare...

16.Care ar fi prenumele copilului dvs. daca ar fi vorba de o fetita?
Magritte , sau Clara.

17. Care ar fi prenumele copilului dvs. daca ar fi vorba de un baiat?
Radu Serban.

18. V-ati gandit deja sa locuiti in strainatate?
Rezidentiat in New York si apoi...cu ajutorul divin...sa raman acolo.

19. Ce ati dori ca D-zeu sa va spuna cand intrati pe Portile Raiului?
Te-ai pierdut pe drum?!? PLM...nu stiu :) . Nu m-am gandit...nu vreau inca. O sa stiu la batranete.

20. Daca ati putea schimba ceva in lume in afara de politica, ce ati schimba?
In rest nimic...Daca schimbi politica...restul vin de la sine :D

21. Va place sa dansati?
Da

22. George Bush?
He's the faggot America.

23. Care a fost ultima chestie pe care ati vazut-o la televizor?
Medium. Aseara pe Hallmark.

24.Care sunt cele 4 persoane care ar trebui sa preia acest chestionar?
Cine vrea sa-l preia...sa-l preia.

marți, 19 februarie 2008

Sastisita...

Also known as "plictisita".
Si incep o noua si mare lista de frustrari :
-De programul de scoala...intru ca bou', ies ca vaca. Adica...intru la 11:40, ies la 17:25 sau intru la 2:05 si ies la 18:30. Total anapoda.
-De programa scolara.
-De impartirea semestrelor.La dracu-n praznic e vacanta de vara [ care oricum e total insuficienta raportand-o la stresul cotidian ] . Daca va intrebati ce stres ar putea avea un adolescent de clasa a XI-a , la 17-18 ani , va spun eu...cu mana pe inima, ca are. Nu de dimensiunile "problemelor" "adultilor" ,dar oricum exagerat de multe cereri pentru starea lui. Lasati-i in pace sa se indragosteasca, sa planga, sa ierte, sa bea un cico dupa scoala, lasati-i sa simte ca-s la liceu.N-o sa se mai inatlneasca niciodata cu anii astia, de ce sa-i stresati. De fapt...sa ne stresati.
-De cererile profesilor pentru care ..materia pe care ei o predau e cea mai importanta. NU conteaza ca esti socio-uman, trebuie sa invati foarte bine matematica/economie/educatie pentru sanatate [ de parca ti-ar folosi la ceva] , nu conteaza ca esti la mate-info , tu trebuie sa stii foarte bine Psihologie, Filozofie si alte "umanisme".Asadar, mi se cere proiect complex la informatica. NU pot sa zic nu. De ce?! Pentru ca o sa am nevoie de informatica cand o sa scriu un reportaj pentru un ziar, sau cand o sa fac o autopsie.[ Right ! ]
-De faptul ca ma duc in fiecare zi foarte stresata cu gandul ca ...daca ma mai asculta la economie/sociologie/politologie/engleza/romana si nu o sa inteleaga ca am incetat sa-mi mai pierd timpul cu materii neimportante si mi-am vazut de viata mea...si de chimie.
-M-am saturat ca trebuie luna de luna sa ma duc la Foisor sa-mi fac abonament si sa fie scris pe o foaie si lipit in geam un anunt care suna asa : " S-a stricat calculatorul" . Lor nu le merge niciodata calculatorul. Cum draci sa nu mearga niciodata, oare e adevarat? Sau isi iau -putere-de-la-ei- pauze peste pauze de cafea?!?
-De ratata de alocatie, pe care vezi-doamne...ne-au marit-o [ 25 lei] si asadar..ne-au marit si pretul la abonamentele "reduse" . Tot 25 lei. In concluzie..nu ne dau nimic. Banii aia..tot la ei se intorc. Dupa ce m-am oprit la un chiosc de bilete si mi-am facut abonamentul ...am pornit-o spre scoala si facandu-mi-se sete mi-am spus...daca aveam acum acei 5 lei...puteam sa-mi iau o sticla de apa. Dar nu i-am avut pentru ca i-am dat la abonamentul de autobus...in care..oricum nu am nici loc , pentru ca...mama m-a invatat sa ofer locul meu persoanelor mai in varsta. [ Dar nu mi-a zis ca ele au posibilitatea sa ma umileasca doar pentru ca eu nu am prevazut ca ele se vor urca si astfel ..reactia mea a fost intarziata cu cateva secunde.]. Pana la urma platesc pentru locul ala.[ spun eu acum...si maine tot o sa ma ridic ca o fraiera...bine crescuta.]
-De toti adolescentii care pun foarte mult pret pe hainele pe care le porti, si umbla cu etichetele pe afara. [ mi-am explicat de multe ori de ce fac chestia asta dar acum am uitat..- aratand ce mult ma impresioneaza...-]
-De toti copii de bani-gata care sunt adusi la scoala NU de frati, NU de parinti, NU cu taxiul ci...cu soferul propriu. Nimeni nu zice si nu iti interzice sa nu vii, dar macar, din respect pentru ceilalti...nu te lauda cu asta.
-De toti libidinosii care vorbesc despre tine in gura mare, de parca tu nu ai fi acolo.
-De toti ratatii care se iau pe strada de tine...ca sa-si demonstreze lor cat sunt de ratati...PARDON smecheri.
-De toata mocirla din Bucuresti. Mereu ajung cu pantalonii praf la scoala.
-De praful din aer.
-De toata muzica, m-am saturat pana peste cap, nimic nou dragut, iar vechile melodii...sunt reascultate la infinit si am ajuns sa nu mai doresc sa pornesc winampul/playerul/radioul/tv-ul.
-De toate "nu-stiu-cum-sa-le-zic" care arata la fel. JUR. Par, haine, espadrile,machiaj, ghiozdane,cercei,bentite.Parca-s clonate in plm si imi aduc aminte de oaia Dolly.
-Habar nu au cine cacat este Jack, si pana acum 3-4 luni nu stiau ce e aia Nightmare Before Christmas. Ce importanta are, e cool?!? Este ! Ah da..si asculta aceiasi muzica :D. Pueril.Penibil chiar, de tot.
-Manelele pe telefon, inainte le uram...acum le detest pentru ca le aud pana si in autobus si nimeni nu are tupeu sa zica nimic. Probabil le place..so..de ce sa se deranjeze. Ma dau jos...si o iau frumos pe picioare.Singura solutie.

Am cam terminat...pentru moment. Sigur o sa-mi mai aduc aminte si-o sa o completez. Sper ca nu v-am determinat sa ma urati mai tare...sau v-am plictisit.Numa' bine.

luni, 11 februarie 2008

Leapsa "fara numar"

Procesor: AMD Athlon(tm) XP 2500+ , 2.200MHz, 2.00 GB de Ram
Adaptor video : Radeon 9600 Pro
Monitor: Samsung 19"
Imprimanta: Laser frate ! ...chiar nu am.
Sistemul de Operare: Microsoft Windows XP Professional
Mouse : Logitech
Tastatura- : Logitech G15 :D

Dau mai departe catre ...Botzo, Krieger etc etc :))

sâmbătă, 9 februarie 2008

N-am avut bani

...si de aceea nu mi-am putut permite mai repede Harry Potter and the Deathly Hallows, varianta pe Engleza care la noi...prea-bine stiti [ zic eu] costa 100 lei. Iar parintii...nu ma sprijina din punct de vedere financiar. De ce? De aia.
Ma rog...am gasit o MOKAzie. Am dat 50 lei pe ea. Si de ieri o devorez. O sa lipsesc o perioada de pe blog [ de parca oricum pauzele nu sunt mari...] dar nu atat de mult asftel incat sa-mi simtiti lipsa.

duminică, 3 februarie 2008

Crima din casa...

Nu va suparati pe mine, azi am chef de porcarii :))

"M-am gandit sa pornesc o leapsa noua cu un subiect destul de original
(parerea mea). Ideea e cam asa : ipostaza : o crima a avut loc in casa in
care te afli. Tu trebuie sa te scoti cu un alibi.Acest alibi trebuie sa fie
cat mai neobisnuit(alibiul trebuie sa fie raportat la faptul ca te afli in casa).
"

Asadar...
Duminica seara [ chiar noapte pot spune...], zac in fata calculatorului din apartamentului meu cu 3 camere, in sufragerie mai exact, si scriu...probabil...un post de blog. Intre timp cineva ma inchide pe mine in camera[ curios ! ...eu nu aud si nici cainele nu latra...] si pregateste un fel de " I want to play a game" astfel incat daca unul dintre parintii mei [ care sunt imobilizati din cauza unor lanturi (de aur :)) ) ] se misca, pe celalat va cadea 1 tona de ciocolata lichida [ ce sta suspendata intr-o cada deasupra patului lor] ...evident ei pot muri inecati ...sau de placere ! :)) . Jos in dreapta patului, langa ingeniosul mecanism ce le poate aduce "neplaceri" parintilor...se afla,curios, uitata o batista ,pe care in urma investigatiilor s-au gasit din celulele pielii mele.
Deci, eu nu pot fi pentru ca :
1. Eu eram incuiata in sufragerie ,
2. Nu folosesc batiste, so nu aveau cum sa apara celulele, decat daca aceasta era atinsa cumva de mine.
3. In plus....e casa mea...deci, pot sa-mi las batistele [ pe care nu le am] pe oricunde vreau , netemandu-ma ca oricand pot fi luate drept dovada impotriva mea in posibilitatea existentei vreunui act criminal ! The end.


O pasez catre Krieger si catre Botzo [ cu toate ca stiu ca deja nu ma mai suporta de la ultima leapsa :)) ]

Leapsa

LEÁPŞĂ, lepşe, s.f. (Pop. şi fam.) Lovitură dată cuiva cu palma. ♢ De-a leapşa = numele unui joc de copii. – Formaţie onomatopeică.
Ma rog ! Faceti un rezumat intre toate definitiile si try to figure it out...
Incerc sa "adun" aici mai multe modele de leapsa de blog , care mi se par mie mai interesant si pe care le voi da mai departe catre Botzo ( http://botzo.blogspot.com/) , catre Sagy ( http://george-sauciuc.blogspot.com/ cu toate ca nu il prea cunosc) si catre Krieger ( http://mkrieger.ilive.ro/ )


Detalii leapsa:
Intră pe Wikipedia şi caută după ziua ta de naştere (doar ziua şi luna) şi apoi:
1. Notează 5 evenimente care s-au întâmplat în acea zi
2. Notează 5 aniversări importante (zile de naştere)
3. Notează o moarte cu însemnătate (ce aiurea sună!)
4. Notează o sărbătoare.

Asadar...13 Iunie

[As adauga de la mine...13 iunie este a 164-a zi a calendarului gregorian şi ziua a 165-a în anii bisecţi.]
1. a. 1911 : Prima reprezentaţie, la teatrul Chatelet din Paris, a baletului "Petruska – scene burleşti în patru tablouri", de I. Stravinsky. În rolurile principale au fost celebrii dansatori Nijinski şi Karsavina
b.1932 : Înfiinţarea Institutului de Biooceanografie din Constanţa
c.1941 : În noaptea de 12 spre 13 iunie au fost deportaţi din Basarabia şi Bucovina de Nord în Siberia aproape 250 000 de oameni.
d.1990 : Începutul represiunii violente a ceea ce s-a numit "Fenomenul Piaţa Universităţii", începutul celei de-a treia mineriade din anul 1990, cea mai sângeroasă dintre toate [ Exact in ziua in care m-am nascut...]
e.2004 : Un meteorit de 4 kg loveşte casa unei familii din Noua Zeelandă.

2. a. 823 : Carol cel Pleşuv, rege al Franţei
b. Olsen Twins :))
c. 1833 : Ioan Micu Moldovan, prelat şi om de cultură (d. 1915)
d. 1870 : Jules Bordet, imunolog şi microbiolog belgian, laureat al Premiului Nobel
e. 1865 : William Butler Yeats, poet englez, laureat al Premiului Nobel (d. 1939) .

3.1918 : Marele Duce Mihail al II-lea al Rusiei (n. 1878)

4. Inafara de ziua mea?!? Nu exista niciuna ! :)